Батл зіркових інтелектів: Антоніна Хижняк та Олександр Педан спробували себе у ролі учасників нового проєкту Клуб 1%

Антоніна Хижняк та Олександр Педан спробували себе у ролі учасників нового проєкту Клуб 1% - дивіться, що з цього вийшло

Українська актриса Антоніна Хижняк та ведучий Олександр Педан вирішили спробувати себе у ролі учасників Клубу 1% - нового масштабного проєкту телеканалу 1+1 Україна.

Вони взяли участь у батлі зіркових інтелектів та спробували відповісти на запитання Клубу 1%, щоб перевірити себе на кмітливість.

Їм запропонували відповісти на запитання, що вимірюють за допомогою приладу, зображеного на фото, а також розгадати непросту загадку.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Інтелект-батл зіркового подружжя: Тоня Матвієнко та Арсен Мірзоян позмагалися, хто з них кмітливіший

Нагадаємо, вже цієї неділі, 22 вересня на телеканалі 1+1 Україна відбудеться прем'єра нового масштабного проєкту Клуб 1%, метою якого є розкрити надможливості людського мозку. У ньому гравці перевірять свою логіку, пам'ять та інтелект.

100 учасників відповідатимуть на питання різної складності, змагаючись з іншими у логічному мисленні, просторовій увазі, швидкості реакції та здатності нестандартно подивитися на світ навколо. Учасник, який пройде всі етапи та відповість на заключне питання, на яке може відповісти лише 1% населення України, перемагає та отримує грошову винагороду, яку зможе витратити на реалізацію мрії. А також заслужено може похвалитися тим, що він кмітливіший за 99% інших українців. Ознайомитися з правилами проекту Клуб 1% можна на сайті 1plus1.

Не пропустіть прем'єру нового масштабного проєкту Клуб 1% 22 вересня о 21:00 на телеканалі 1+1 Україна. Подивитись Клуб 1% також можна буде онлайн на сайті 1plus1.

Loading...

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: «Я б дійшов до запитання на 1%, але програв би його»: Тімур Мірошниченко розповів, як тестував питання проєкту Клуб 1% і яку пораду дав його учасникам

Більше новин