«Я б дійшов до запитання на 1%, але програв би його»: Тімур Мірошниченко розповів, як тестував питання проєкту Клуб 1% і яку пораду дав його учасникам

КЛУБ 1%
Дивитися
Тімур Мірошниченко розповів, як тестував питання проєкту Клуб 1% і яку пораду дав його учасникам
1+1 Україна

Тімур Мірошниченко розповів, як тестував питання проєкту Клуб 1% і яку важливу пораду дав його учасникам

Поділитися:

Вже цієї неділі, 22 вересня на телеканалі 1+1 Україна відбудеться довгоочікувана прем'єра нового масштабного українського проєкту Клуб 1%, ведучим якого став Тімур Мірошниченко.

Напередодні прем'єри Мірошниченко в інтерв'ю Коротко про розповів про те, як проходили зйомки проєкту і зізнався, що особисто тестував запитання, які звучатимуть у Клубі 1%. Ведучий зізнався, що зміг би дійти до запитання на 1%, але навряд чи правильно відповів би на нього.

«Важко сказати на сто відсотків, бо я все-таки відповідав на ці запитання у більш спокійній атмосфері, ніж гравці, хоча теж за 30 секунд. Адже гравцям у студії треба бути максимально зосередженими і не відволікатися на різні зовнішні фактори. Секрет успіху у цьому проєкті - це не відтворити свої знання, а проявити кмітливість, уважність, пам’ять, нетривіальне мислення. Я зіграв декілька ігор, і результат був плюс-мінус той самий. Тому, якби я був гравцем і все так відбувалося на іграх, думаю, я б дійшов до запитання на 1%, але програв би його», - поділився Мірошниченко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: «Особливим його роблять наші люди»: ведучий проєкту про кмітливість Клуб 1% Тімур Мірошниченко - про перші враження від зйомок, учасників та інтелект українців

Ведучий Клубу 1% також розповів, яку пораду давав гравцям на зйомках.

«Це справді гра, в якій не потрібні якісь надзвичайні знання з різноманітних сфер. Навпаки, коли гравці вмикали свою ерудицію, починали «сипатися». Адже все, що потрібно для правильної відповіді, є в запитанні, у варіантах відповідей, на екрані, у тебе в голові. І чогось вигадувати не треба. Перед початком гри я завжди казав гравцям: «Найважливіше, не робіть головну помилку всіх українців – не ускладнюйте». Ми дуже любимо ускладнювати собі життя там, де це не потрібно. У цій грі теж не треба ускладнювати. І тоді все вийде», – переконаний він.

За правилами проєкту, у кожній програмі учасники відповідають на питання різної складності, змагаючись з іншими у логічному мисленні, вербальних здібностях, просторовій увазі, швидкості реакції. Учасник, який пройде всі етапи та відповість на заключне питання, на яке може відповісти лише 1% населення України, перемагає та отримує грошову винагороду, яку зможе витратити на реалізацію мрії. А також заслужено може похвалитися тим, що він кмітливіший за 99% інших українців.

Мірошниченко розповів, як обиралися варіанти питань, на які може відповісти лише 1% населення України.

«Всі запитання пройшли велике всеукраїнське дослідження. На них відповідали українці в різних куточках країни, і теж за 30 секунд. Тому ті запитання, на які відповіли майже всі, - це запитання на 95%, на 90%. А є запитання, на які реально може дати відповідь лише 1 людина зі 100», - пояснив ведучий.

Нагадаємо, зйомки нового масштабного проєкту Клуб 1% від телеканалу 1+1 Україна, метою якого є розкрити надможливості людського мозку, почалися в серпні. Це своєрідна гра, де інтелект вимірюється не лише знаннями в певних галузях, а й безпосередньою можливістю використовувати своє критичне мислення. За зовсім невеликий час, ця гра стала справжнім світовим феноменом, а її варіації можна було побачити в багатьох країнах.

Раніше в інтерв'ю сайту 1plus1 він поділився подробицями проєкту, а також пофантазував, на що міг би витратити виграш, якби сам став учасником Клубу 1%.

Зазначимо, що, переглядаючи проєкт на MEGOGO, можна буде підключитися до інтерактивної версії гри. Перевіряйте свою кмітливість одночасно з учасниками студії та отримайте можливість виграти пізнавальні подарунки: передплату на MEGOGO або авторський курс від Медіашколи 1+1.

Не пропустіть прем'єру нового масштабного проєкту Клуб 1% 22 вересня о 21:00 на телеканалі 1+1 Україна!

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Високотехнологічний павільйон та 1200 учасників з різних куточків України: що відомо про новий масштабний проєкт Клуб 1% від телеканалу 1+1 Україна

Новини по темі