Увійшов в історію проєкту: запитання британської версії Клуб 1%, яке заплутало усю Велику Британію та побило рекорд за кількістю неправильних відповідей

Спробуйте відповісти на запитання британської версії проєкту Клуб 1%, яке заплутало усю Велику Британію.

Щонеділі о 21:00 на телеканалі 1+1 Україна транслюється новий масштабний проєкт Клуб 1% за британським форматом The 1% Club, який став світовим феноменом!

Це нетривіальна гра, де інтелект вимірюється не лише знаннями в певних галузях, а й розвитком когнітивних функцій. Великий високотехнологічний павільйон, 1200 учасників з різних куточків України та цікаві питання визначення рівня кмітливості - це те, що чекає на глядачів каналу 1+1 Україна щонеділі о 21:00.

З-поміж 100 учасників лише переможець зможе довести, що його інтелект перевершує інтелект 99% українців. Для цього йому потрібно дати правильну відповідь на низку запитань різної складності, а також фінальне запитання, що стане справжнім викликом навіть для найерудованіших. Переможець отримує грошову винагороду на реалізацію власної заповітної мрії.

У британській версії проєкту Клуб 1% раніше прозвучало одне запитання, яке заплутало всю Велику Британію і побило рекорд за кількістю неправильних відповідей. Ведучий британської версії інтелектуальної гри The 1% Club, стендап-комік і актор Лі Мак в ефірі зазначив, що це запитання побило рекорд, тому що одразу 30 учасників помилилися і вибули з гри.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: «Це не про знання, а про логіку, мислення і трохи про інтуїцію»: експерти, які готували запитання для проєкту Клуб 1%, розповіли, як саме розробляли їх та у чому була найбільша складність

Пропонуємо перевірити свою логіку та відповісти на одне з найзаплутаніших запитань британської версії проєкту Клуб 1%. Отже, подивіться на зображенні і скажіть, скільки очей ви бачите?

The 1% Club

Правильна відповідь може здатися надто простою, проте варто нагадати, що запитання Клубу 1% про логіку, а не лише про факти чи знання, і складені таким чином, щоб заплутувати.

Багато учасників думали, що правильна відповідь - 22, тому що вони враховували у відповіді літеру «i». Але насправді правильна відповідь — 15, адже потрібно було порахувати тільки кількість очей, і не враховувати букву «i».

Перевірити себе на кмітливість разом з учасниками проєкту Клуб 1% можна сьогодні о 21:00 на телеканалі 1+1 Україна. Зазначимо, переглядаючи проєкт на MEGOGO, глядачі зможуть долучитися до інтерактивної версії гри та перевірити свою кмітливість одночасно з учасниками студії, при цьому отримавши можливість виграти пізнавальні подарунки: підписку на MEGOGO або авторський курс від Медіашколи 1+1. Детальніше про те, як спробувати себе в ролі учасника проєкту Клуб 1% та взяти участь у розіграші подарунків від MEGOGO та 1+1 media читайте на сайті 1plus1.

Дивіться Клуб 1% щонеділі о 21:00 на 1+1 Україна. Подивитись Клуб 1% також можна на сайті 1plus1 та на офіційному YouTube-каналі проєкту. Підписуйтесь на YouTube-канал Клуб 1%, щоб не пропустити нові випуски.

Loading...

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як справи з логікою у музикантів та ведучих: Руслан Сенічкін та співачка Jerry Heil позмагалися в інтелектуальній грі Клуб 1%

Більше новин