Відповідайте на запитання проєкту Клуб 1% та вигравайте цінні подарунки: розповідаємо, як це зробити на MEGOGO

КЛУБ 1%
Дивитися
Розіграш від MEGOGO та 1+1 media: відповідай на запитання проєкту Клуб 1% та вигравай подарунки

Спробуйте себе в ролі учасника проєкту Клуб 1% та дайте відповідь на запитання: як взяти участь в розіграші подарунків від MEGOGO та 1+1 media

Поділитися:

З 22 вересня о 21:00 та щонеділі на телеканалі 1+1 Україна транслюватимуть новий масштабний проєкту КЛУБ 1%, який має на меті розкрити надможливості людського мозку. Ця нетривіальна гра, де інтелект вимірюється не стільки знаннями в певних галузях, скільки розвитком когнітивних функцій, за невеликий час стала світовим феноменом. Великий високотехнологічний павільйон, 1200 учасників з різних куточків України і найцікавіші питання на визначення рівня кмітливості — це те, що очікує телеглядачів. Крім того, ті хто, дивиться проєкт через платформу MEGOGO, можуть взяти участь в розіграші подарунків. 

Щоб стати учасником акції на MEGOGO, потрібно хоча б один раз правильно відповісти на запитання у інтерактивній версії під час прямої трансляції випусків Клубу 1%.

Всього розігрується три подарунки. Для кожного з 3 переможців передбачено по два призи. 

  • За 1 місце ви можете отримати річну передплату в Медіасервісі MEGOGO та обрати будь-який курс від Медіашколи 1+1. 
  • За 2 місце — передплату на пів року в Медіасервісі MEGOGO та будь-який курс від Медіашколи 1+1, крім того, що обрав Переможець 1.
  • За 3 місце — передплату на місяць в Медіасервісі MEGOGO та будь-який курс від Медіашколи 1+1, крім того, що обрав Переможець 1 та Переможець 2.

Загальний період дії акції з 21:00 22 вересня 2024 року до 31 грудня 2024 року включно.

Умови участі в акції:

  1. Потрібно бути зареєстрованим користувачем Медіасервісу MEGOGO та бути глядачем проєкту 1+1 Україна – Клуб 1%.
  2. Протягом туру акції мати в наявності активовану передплату у Медіасервісі MEGOGO та здійснювати перегляд проєкту у Медіасервісі MEGOGO за передплатою.
  3. В період акції здійснити перегляд прямої трансляції серії проєкту у Медіасервісі MEGOGO та надати правильні відповіді хоча б на одне запитання в такій серії інтерактиву (доступного на екрані Трансляції).
  4. Надати свою згоду на участь в Акції.
  5. Вказати актуальний мобільний номер телефону в обліковому записі Користувача (якщо його не було сказано Користувачем).

Учасник акції має право на участь у розіграші та вноситься до переліку учасників розіграшу Туру один раз. Більше деталей про умови акції та визначення переможців шукайте за посиланням.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На 1+1 Україна стартує новий масштабний проєкт Клуб 1%: правила інтелектуальної гри, яка не просто вразить, а стане викликом для вашого логічного мислення

Новини по темі