Можливість перевірити свою логіку, пам'ять та інтелект: Тімур Мірошниченко та Володимир Завадюк розповіли, у чому унікальність нового проєкту Клуб 1%

На 1+1 Україна стартує новий проєкт Клуб 1%: Тімур Мірошниченко та Володимир Завадюк розповіли, чого очікувати глядачам і чому це варто побачити

Вже цієї неділі, 22 вересня на телеканалі 1+1 Україна відбудеться прем'єра нового масштабного проєкту Клуб 1%, метою якого є розкрити надможливості людського мозку. У ньому гравці перевірять свою логіку, пам'ять та інтелект.

100 учасників відповідатимуть на питання різної складності, змагаючись з іншими у логічному мисленні, просторовій увазі, швидкості реакції та здатності нестандартно подивитися на світ навколо. Учасник, який пройде всі етапи та відповість на заключне питання, на яке може відповісти лише 1% населення України, перемагає та отримує грошову винагороду, яку зможе витратити на реалізацію мрії. А також заслужено може похвалитися тим, що він кмітливіший за 99% інших українців. Ознайомитись із правилами проєкту Клуб 1% можна на сайті 1plus1.

У коментарі Сніданку з 1+1 продюсер Володимир Завадюк поділився чому, на його думку, такі проєкти потрібні українцям.

«Це найемоційніший і наймасштабніший квіз. Я впевнений, що такі проєкти потрібні зараз, тому що вони водночас надихають та допомагають відволіктися від нашої важкої реальності», - зазначив він.

1+1 Украина

 

«Такі проєкти потрібні зараз, тому що вони водночас надихають і допомагають відволіктися»

Завадюк також повідомив, що розробкою питань займалася професорська група Києво-Могилянської академії.

«Для нас це абсолютне кредо якості. Ці питання для нас – справжній скарб», - каже він.

Ведучий Клуб 1% Тімур Мірошниченко також розкрив подробиці проєкту та зізнався, що давно мріяв про те, щоб українське телебачення не лише розважало глядача, а й навчало його:

«Я завжди мріяв, щоб українське телебачення повернулося до свого першочергового завдання – навчати та робити глядача краще, а не просто розважати», - каже він.

1+1 Украина

Мірошниченко зазначив, що учасники проєкту – звичайні українці з різних міст та закликав глядачів приєднатися до них по той бік екрану та перевірити себе на кмітливість під час перегляду.

«Це як маленька Україна у нашій студії»

«Це звичайні українці. З усієї країни, з різних міст. Це абсолютно різні професії, всі напрямки. Це як маленька Україна у нашій студії. Я думаю, що це буде корисно всім, тому що грати в питання Клубу 1% реально цікаво по обидва боки екрану», - підкреслив ведучий.

 

Крім того, переглядаючи проєкт на MEGOGO, можна буде підключитися до інтерактивної версії гри та перевірити свою кмітливість одночасно з учасниками студії, при цьому отримавши можливість виграти пізнавальні подарунки: підписку на MEGOGO або авторський курс від Медіашколи 1+1.

Не пропустіть прем'єру нового масштабного проєкту Клуб 1% 22 вересня о 21:00 на телеканалі 1+1 Україна. Подивитись Клуб 1% також можна буде онлайн на сайті 1plus1.

Loading...

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: «Я б дійшов до запитання на 1%, але програв би його»: Тімур Мірошниченко розповів, як тестував питання проєкту Клуб 1% і яку пораду дав його учасникам

Більше новин