Як справи з логікою у музикантів та ведучих: Руслан Сенічкін та співачка Jerry Heil позмагалися в інтелектуальній грі Клуб 1%

Руслан Сенічкін та Jerry Heil спробували дати відповідь на одне із запитань на 15% з проєкту Клуб 1%.

Щонеділі о 21:00 на 1+1 Україна транслюють масштабний проєкт про кмітливість — Клуб 1%. Це нетривіальна гра, яка дозволяє розкрити надможливості людського розуму через когнітивні функції, а не лише академічні знання. Учасники змагаються у вирішенні логічних та аналітичних завдань. Кожен гравець має відповісти на 20 питань різної складності. Перемагає той, хто не тільки дасть відповіді на ці питання, а й здолає останній етап — запитання, на яке, за статистикою, може відповісти лише 1% населення України. 

Ведучий Сніданку з 1+1 Руслан Сенічкін та українська співачка Jerry Heil долучилися до проєкту Клуб 1% та спробували відповісти на одне із запитань на 15%. Чи змогли вони дати правильну відповідь та хто відповів швидше? Дивіться у відео.

Долучайтеся до участі в Клубі, відповідаючи на питання у соцмережах каналу 1+1 Україна. Ви також можете спробувати дати відповідь на 5 найцікавіших запитань з третього епізоду проєкту Клуб 1%, які змусять вас замислитися.

Loading...

Дивіться Клуб 1% щонеділі о 21:00 на 1+1 Україна. Переглянути проєкт можна також на офіційному YouTube-каналі. Підписуйтеся, щоб не пропустити нові випуски.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: «Цікаві питання та харизматичний ведучий»: в Мережі діляться враженнями від прем'єри масштабного проєкту Клуб 1%

 

Більше новин