«Цікаві питання та харизматичний ведучий»: в Мережі діляться враженнями від прем'єри масштабного проєкту Клуб 1%

КЛУБ 1%
Дивитися
Клуб 1%: в Мережі поділилися враженнями від прем'єри інтелектуального шоу

На 1+1 Україна стартувала прем'єра нетривіальної гри Клуб 1%. Ділимося відгуками про перші випуски проєкту з ведучим Тімуром Мірошниченком.

Поділитися:

Щонеділі о 21:00 на 1+1 Україна транслюють новий масштабний проєкт Клуб 1%, де інтелект вимірюється не лише знаннями в певних галузях, а й розвитком когнітивних функцій. Учасники змагаються за звання найкмітливішого українця та грошовий приз.

За невеликий час ця нетривіальна гра стала справжнім світовим феноменом. 1200 українців з різних куточків України та світу вже спробували свої сили та перевірили рівень кмітливості. Так, на екрани вже вийшли перші випуски української версії проєкту. Ділимося враженнями глядачів.

«Дуже цікаво дивитись, відповідати логічно, відповів приблизно на 15/20 питань, але на першому пролетів».

«Дуже цікава гра, цікаві та складні питання, але дуже приємно, що є настільки розумні люди в нас».

«Дякую за україномовний контент, цікаві питання, крутезний ведучий».

«Дякую за шоу, дуже подобається, будемо чекати на наступний випуск».

«Цікава гра, харизматичний ведучий. В цілому формат сподобався, я б зіграла».

Клуб 1%
Клуб 1%

Ви також можете первірити себе на кмітливість, взявши участь в інтерактивній версії гри під час трансляції проєкту на MEGOGO, при цьому отримавши можливість виграти подарунки: підписку на MEGOGO або авторський курс від Медіашколи 1+1. Докладніше про те, як спробувати себе в ролі учасника проєкту Клуб 1% та взяти участь у розіграші подарунків від MEGOGO та 1+1 media читайте на сайті 1plus1.

Дивіться проєкт Клуб 1% щонеділі о 21:00 на 1+1 Україна!

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: «Це не про знання, а про логіку, мислення і трохи про інтуїцію»: експерти, які готували запитання для проєкту Клуб 1%, розповіли, як саме розробляли їх та у чому була найбільша складність

 

Новини по темі