Загадка для найкмітливіших: вгадайте слово, зашифроване на картинках, і перевірте свій мозок

Тест на логіку: розгадайте слово, зашифроване на трьох зображеннях, щоб перевірити свій мозок

Новий український проєкт КЛУБ 1% підготував черговий тест-загадку, який допоможе перевірити себе на кмітливість.

Перевірте свій мозок та спробуйте розгадати, яке слово зашифровано на трьох картинках, які, на перший погляд, не мають нічого спільного. Якщо ви відповісте правильно, відповідь відобразиться зеленим кольором, а той, хто не зможе розгадати загадку, зможе знайти правильну відповідь в кінці цього матеріалу.

1+1
 

Нагадаємо, кастинг до проєкту КЛУБ 1% триває. Ми шукаємо найкмітливіших українців, які хочуть позмагатися з іншими учасниками та стати найрозумнішим! Усі герої знаходитимуться в однакових умовах: вік, стать, професія, знання, які учасники отримали у школі або університеті, не стануть перевагою. Важливо, аби героям було більше 18 років на момент подачі заявки.

Зазначимо, що мета проєкту КЛУБ 1% — розкрити надможливості людського мозку. Це нетривіальна гра, де інтелект вимірюється не стільки знаннями в певних областях, скільки розвитком когнітивних функцій, таких як пам'ять, увага, кмітливість, швидкість і здатність нестандартно подивитися на світ навколо.

Loading...

Правильна відповідь на загадку Клуб1%

На картинках зашифровано слово «Захід».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Спробуйте розгадати і ви: Неля Шовкопляс та Раміна Есхакзай влаштували інтелект-батл та перевірили себе на кмітливість

Більше новин