Спробуйте розгадати і ви: Неля Шовкопляс та Раміна Есхакзай влаштували інтелект-батл та перевірили себе на кмітливість

КЛУБ 1%
Дивитися
Неля Шовкопляс та Раміна Есхакзай спробували розгадати загадки на логіку по картинці – дивіться у відео, що з цього вийшло
1+1 Україна

Неля Шовкопляс та Раміна Есхакзай спробували розгадати загадки на логіку по картинці – дивіться у відео, що з цього вийшло

Поділитися:

Ведуча Сніданку з 1+1 Неля Шовкопляс та журналістка та інтерв'юєрка Раміна Есхакзай влаштували батл інтелектів і спробували розгадати непрості загадки від Клуб 1% - нового українського проєкту за британським форматом THE 1% CLUB, який став світовим феноменом.

Зірки позмагалися у кмітливості та розгадували дві загадки від нового проєкту телеканалу 1+1 Україна.

Так, Раміна і Неля спочатку спробували розгадати таку загадку: «У тигра одна, у лисиці – дві, у бегемота – жодної».

«Що у тигра є? Бегемот він такий гладкий… Ааа, це про букви! Це літера И», - каже у зірковому батлі інтелектів Раміна.

З другою загадкою все було не так очевидно. Обидві зіркові героїні не змогли вірно відповісти на запитання, який смайлик зможе продовжити повідомлення.

«Тут логіки не можу зрозуміти, здаюся!», - заявила Неля.

Зазначимо, правильна відповідь на цю загадку – це боксерська рукавичка, адже у ній потрібно було звернути увагу на силуети емодзі.

Клуб 1% - новий український проєкт за британським форматом THE 1% CLUB, який став світовим феноменом. Мета проєкту - розкрити надможливості людського мозку. Це нетривіальна гра, де інтелект вимірюється не стільки знаннями в певних областях, скільки розвитком когнітивних функцій, таких як пам'ять, увага, кмітливість, швидкість і здатність нестандартно подивитися на світ навколо.

Прем'єра нового проєкту Клуб 1% відбудеться незабаром на 1+1 Україна, а тим часом триває кастинг на участь у ньому.

Ми шукаємо найкмітливіших українців, які хочуть позмагатися з іншими учасниками та стати найрозумнішим. Усі герої будуть знаходитись в однакових умовах: вік, стать, професія, знання, які учасники отримали у школі чи університеті, не стануть перевагою. Важливо, щоб героям було більше 18 років на момент подання заявки.

Заповнити заявку на участь у проєкті Клуб 1% можна за посиланням.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Батл зіркових інтелектів: Людмила Барбір та Аліна Шаманська позмагалися на логіку та спробували розгадати загадки від проєкту Клуб 1%

Новини по темі