Новий зірковий батл від проєкту Клуб 1%: Єгор Гордєєв та Євген Клопотенко позмагалися на кмітливість

Єгор Гордєєв та Євген Клопотенко спробували розгадати загадки на логіку і позмагалися, хто розумніший

Клуб 1% 

Ведучий Сніданку з 1+1 Єгор Гордєєв та відомий український кулінар Євген Клопотенко влаштували батл інтелектів та спробували розгадати непрості загадки від Клуб 1% - нового українського проєкту за британським форматом THE 1% CLUB, який став світовим феноменом.

Зіркові учасники батла спробували розгадати дві загадки. Перша звучала так: «У березні переводять годинник. Але якщо ви забудете перевести свій, ви запізнитесь на зустріч наступного дня або прийдете раніше?».

Гордєєв не зміг розгадати тест-загадку, проте це вдалося зробити Клопотенко.

«Вже не переводять годинник. Така відповідь не підходить, ні?», - пожартував Клопотенко, але в результаті правильно відповів на запитання.

Також зірковим учасникам запропонували вгадати, хто на зображенні чистить зуби лівою рукою. Гордєєв не зміг відповісти правильно на запитання, тоді як Клопотенко вдалося розгадати загадку.

Раніше у зірковому батлі від проєкту Клуб 1% позмагалися на кмітливість Аліна Шаманська та Людмила Барбір, а також Неля Шовкопляс та Раміна Есхакзай.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Тест по картинці, який визначить, чи дійсно ви кмітлива людина: нова загадка від Клуб 1%

Клуб 1% - новий український проєкт за британським форматом THE 1% CLUB, який став світовим феноменом. Мета проєкту - розкрити надможливості людського мозку. Це нетривіальна гра, де інтелект вимірюється не стільки знаннями в певних областях, скільки розвитком когнітивних функцій, таких як пам'ять, увага, кмітливість, швидкість і здатність нестандартно подивитися на світ навколо.

Прем'єра нового проєкту Клуб 1% відбудеться незабаром на 1+1 Україна, а тим часом триває кастинг на участь у ньому.

Ми шукаємо найкмітливіших українців, які хочуть позмагатися з іншими учасниками та стати найрозумнішим. Усі герої будуть знаходитись в однакових умовах: вік, стать, професія, знання, які учасники отримали у школі чи університеті, не стануть перевагою. Важливо, щоб героям було більше 18 років на момент подання заявки.

Заповнити заявку на участь у проєкті Клуб 1% можна за посиланням.

Loading...

Більше новин