Зірка серіалу «Кохання проти долі» відверто розповіла про модельне минуле та особисте життя

Турецька актриса Бегюм Кютюк зізналася, чому вона завжди грає негативних персонажів і як це впливає на її сім'ю.

Виконавиця однієї з головних ролей у серіалі «Кохання проти долі» Бегюм Кютюк відверто розповіла про своє дитинство, особисте життя та фільми, які змінили її життя.

Зауважимо, що Бегюм Кютюк зіграла дружину Кахрамана – Дефне, яка не може завагітніти і через це впадає у відчай. Популярна турецька зірка також відома глядачам за своєю роллю розлучниці Неріман у серіалі «Корольок – пташка співоча».

Читайте також: Зірка серіалу «Моя кохана Діла» Хатідже Шенділь опинилася у любовному трикутнику

БІОГРАФІЯ БЕГЮМ КЮТЮК

Бегюм Кютюк народилася 27 серпня 1980 року у місті Ізмір. Після закінчення школи актриса вступила до Анатолійського університету на факультет ділового адміністрування, де навіть грала за університетську волейбольну команду.

У 2001 році дівчина почала працювати професійною моделлю, після того, як посіла 2 місце на конкурсі найкращих моделей Туреччини.

Loading...

Акторську кар'єру Бегюм Кютюк розпочала в 2002 році зі зйомок в серіалах, також актриса брала участь в декількох короткометражних фільмах. Кілька років тому вона була удостоєна премії «Найкраща актриса» на турецькій кінопремії Сіяд.

ОСОБИСТЕ ЖИТТЯ

У вересні 2011 року Бегюм Кютюк одружилася з турецьким художником-карикатуристом Ерділем Яшароглу.

Актриса зізнається, що її чоловік – не дуже романтична людина, хоча вона сама обожнює вечори при свічках та музику.

Мій чоловік один із найнеромантичніших людей в світі. Тому, якщо я дивлюся йому в очі довго-довго і уважно під звуки музики, він обов'язково запитає: «Що трапилося? У мене щось в оці?». Проте у нас все ж час від часу трапляються романтичні вечори, - каже Бегюм Кютюк.

Loading...

Бегюм Кютюк запевняє, що у реальному житті її стосунки відрізняються від тих, що мають екранні героїні актриси.

Я дуже терпляча у стосунках. Проте якщо не бачу відповіді на свої старання і зусилля, навіть якщо і засмучусь - зберу речі і піду. Я Діва за знаком зодіаку і реалістка, - підкреслює турецька зірка.

Читайте також: Найкрасивіші пари турецьких серіалів (фото)

ПРО СЕБЕ

Виконавиця ролі Дефне у серіалі «Кохання проти долі» обожнює кулінарію. Жінка зізнається, що може приготувати все, що завгодно.

Loading...

Якби я не була актрисою, то швидше за все стала б кулінаром, - зазначає актриса.

Бегюм каже, що не любить планувати усе наперед і завжди себе критикує.

Я люблю спостерігати за собою і завжди себе критикую, - говорить жінка.

ПРО КІНО

Турецька актриса здебільшого виконує другорядні ролі у серіалах, проте жінку це аж ніяк не турбує.

Я ніколи і не зациклювалася на головних ролях для себе, я більше звертає увагу на саму роль, чи хороша вона, - підкреслює зірка.

Loading...

Через свою зовнішність Бегюм Кютюк часто грає негативних персонажів. Проте в реальному житті турецька зірка зовсім не така.

Все своє життя я чую, що я занадто «холодна». Напевно, білий колір моєї шкіри і блакитні очі роблять мене відчуженою, але в житті я дуже душевна, - каже Бегюм Кютюк..

Loading...

Актриса також зізнається, що через негативні ролі у кіно люди часто підходять до неї на вулицях.

Люди кажуть, що хочуть мене ненавидіти, але через моє ангельське обличчя - це неможливо. І це мені подобається, тому що я не прагну створити тільки негативний образ, - ділиться турецька зірка.

Нагадаємо, не так давно 1plus1.ua писав про 5 фактів, які ви не знали, про зірку турецього серіалу Хатідже Шендиль.

Більше новин