5 фактів, які ви не знали, про зірку турецього серіалу Хатідже Шендиль

Що приховує життя зірки серіалів «Кохання проти долі» та «Моя кохана Діла».

Поділитися:

На 1+1 стартував новий та драматичний турецький серіал «Кохання проти долі». Одну з головних ролей у ньому зіграла відома актриса Хатідже Шендиль, яка вже полюбилась українському телеглядачу завдяки серіалу «Моя кохана Діла». 

Пропонуємо вам підбірку фактів про Хатідже Шендиль, про які ви могли не знати.

1. 33-річна актриса народилася у Стамбулі, проте більшість свого життя прожила у сонячній Анталії.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Де бюджетно провести зимову відпустку

2. Юна Хатідже не одразу зайнялася акторською діяльностю. Спочатку вона отримала диплом в університеті за спеціальністю «Бізнес і ділове адміністрування», а потім реалізувала себе у модельній справі.

3. Хатідже неодноразово потрапляла у рейтинги найкрасивіших туркень. Так, у 2001р. Хатідже Шендилі взяла участь у конкурсі краси Міс Туреччина, де виборола 2 місце. У тому ж році на конкурсі Міс Європа вона зайняла 3 місце.

4. Отримавши значний досвід у модельному бізнесі, Хатідже вирішила змінити сферу діяльності і закінчила 2-річні курси акторської майстерності. Після них вона розпочала зніматися у фільмах та телесеріалах.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Зірка серіалу «Моя кохана Діла» Хатідже Шенділь опинилася у любовному трикутнику

5. На даний момент Хатідже щаслива у шлюбі з турецьким актором, виконавцем ролі Педро у серіалі «Величне століття. Роксолана» Бураком Сагьяшаром, про що свідчать спільні чуттєві фото у соцмережах.

Дивіться гостродраматичний серіал «Кохання проти долі» з понеділка по п’ятницю о 17:15 на 1+1.

Дивіться також підбірку найвродливіших актрис турецьких серіалів (фото)