Про ревнощі та спільну роботу в Лікарці за покликанням: акторське подружжя Сергій Стрельніков та Вікторія Литвиненко дало перше спільне велике інтервʼю та показали сина

Сергій Стрельніков та Вікторія Литвиненко у спільному інтерв'ю розповіли, чи присутні у їхніх стосунках ревнощі, а також показали сина

14 жовтня о 20:00 на 1+1 Україна відбудеться премʼєра нахидаючої та драматичної історії Лікарка за покликанням, заснованої на історії життя Охматдиту в перші 50 днів повномасштабного вторгнення. Головні ролі зіграли українські актори Вікторія Литвиненко та Сергій Стрельніков. Для них цей серіал особливий, бо вперше за свою кар’єру зіграли подружню пару і на екрані.

Акторське подружжя веде доволі закритий спосіб життя — не дають інтерв’ю і не спілкуються з пресою. Однак для Viva! вони зробили виняток, з'явившись на digital обкладинці. Актори вперше дали спільне велике інтервʼю, в якому розповіли про подолання перешкод разом та ревнощі на знімальному майданчику. 

У новому серіалі 1+1 Україна актори зіграють подружжя лікарів на межі розлучення. Сергій розповів, що з викликами долі подружжя зустрілося не лише на екрані, а й у реальності. Завдяки Вікторії він зміг подолати шкідливу звичку.

«Завдяки їй (Вікторії - прим.ред) я повністю виключив алкоголь зі свого життя. Це псувало мені здоров’я і стосунки. Саме вона стала поштовхом. Стало зрозуміло, що із цим потрібно щось робити. Наш син не бачить нас у стані сп’яніння, у нас взагалі немає вдома алкоголю. Мені не властиво це вже сім років. Вікторія мене підтримала. Я дуже це ціную. Так має бути», — поділився Сергій Стрельніков.

Як зазначила Вікторія, вона вдячну Сергію, що він її почув.

«Можливо, приклад нашої сім’ї надасть комусь певний поштовх. Я дуже вдячна Сергію, що він пішов мені назустріч. Зрозумівши, що він готовий піти на це, я його підтримала. Тепер це перетворилося на наш спосіб життя — безалкогольний. З’явилося стільки сил…», — розповіла Вікторія Литвиненко. 

В ексклюзивному інтервʼю актори розповіли, що вони емоційна пара. Вагань грати подружжя у серіалі Лікарка за покликанням у них не було. Їм комфортно працювати разом. Але грати сцени зради та ревнощів було важко навіть таким досвідченим акторам, як Сергій та Вікторія.

«Я кохаю свою дружину. Ми все одно залишаємося людьми, хто б що не казав про акторську професійність», — зізнався Сергій Стрельніков.

Вікторія також розповіла, що іноді важко розмежовувати роботу та особисте. 

«Напевно, найвищим професіоналізмом є, коли ти приїжджаєш на майданчик і забуваєш, що це твій чоловік, сприймаєш його тільки як партнера по зйомках. Нам якось треба досягти цього рівня. Ми все одно залишаємося подружжям, і нам не чужі людські емоції, зокрема й ревнощі», — розповіла вона.

Вперше актори розповіли і про 5-річного сина Сільвестра та як обирали йому імʼя. Пара одразу знала, що у них буде хлопчик. З іменем Сергій визначився одразу. Він хотів сина назвати Шоном. Втім Вікторії вдалось переконати чоловіка розглянути й інші варіанти.

«Я сіла, відкрила книжку з чоловічими іменами і побачила там Сільвестра. Зрозуміла, що Стрельніков Сільвестр Сергійович — нічого прекраснішого не може бути», — пригадала Вікторія.

Як зізнався Сергій, йому імʼя Сільвестр сподобалось одразу. Актор навіть засмутився, чому не йому така ідея прийшла.

«Воно, до речі, не таке вже й рідкісне і незвичне для нас — раніше було доволі розповсюджене в Україні до більшовицької навали. До речі, мою першу вчительку в школі у селі Розкішна Ставищенської громади звали Світлана Сильвестрівна. Згадайте Ступку Богдана Сильвестровича. А ще дуже зручно, коли я кричу на майданчику «Сільвер!», то повертається тільки один — мій син. Йому дуже підходить це ім’я», — розповів Сергій Стрельніков.

З чого почалась історія кохання Сергія Стрельнікова та Вікторії Литвиненко, про сімейні традиції з сином Сільвестром та не зіркове життя читайте у великій та відвертій розмові

Не пропустіть премʼєру серіалу Лікарка за покликанням з 14 жовтня о 20:00 на 1+1 Україна.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: «Ми іноді дуже емоційні»: зірки серіалу Лікарка за покликанням Вікторія Литвиненко та Сергій Стрельніков знялися в романтичній фотосесії та розповіли про весілля, сварки та виховання дітей

Більше новин