«Ми іноді дуже емоційні»: зірки серіалу Лікарка за покликанням Вікторія Литвиненко та Сергій Стрельніков знялися в романтичній фотосесії та розповіли про весілля, сварки та виховання дітей

Лікарка за покликанням
Лікарка за покликанням: Вікторія Литвиненко та Сергій Стрельніков знялися у фотосесії та розповіли про сварки та виховання дітей

Пара на екрані та в реальному житті: Вікторія Литвиненко та Сергій Стрельніков знялися у фотосесії та відверто розповіли про сварки та виховання дітей

Поділитися:

Українські актори Вікторія Литвиненко та Сергій Стрельніков, які виконали головні ролі у новому надихаючому та драматичному серіалі Лікарка за покликанням, знялися у новій фотосесії для журналу Viva! і дали відверте інтерв'ю, в якому розповіли про сімейне життя та спільну роботу.

На нових знімках зіркова пара демонструвала ніжні почуття, позуючи на даху багатоповерхівки. На одному з кадрів також з'явився їхній маленький син Сільвестр.

Литвиненко та Стрельніков, які ведуть досить закритий спосіб життя і не дають інтерв'ю, зробили виняток та поділилися подробицями про особисте. Вони розповіли про виховання двох дітей – 5-річного сина та 12-річної Варвари – дочки Вікторії від попереднього шлюбу з актором Романом Ясиновським.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Про дитинство у Фастові, спільні зйомки із чоловіком та виховання двох дітей: що відомо про зірку нового серіалу Лікарка за покликанням Вікторію Литвиненко

Виктория Литвиненко и Сергей Стрельников

Актриса зізналася, що у дітей гарні стосунки і відповіла, чи допомагає її старша дочка у вихованні молодшого братика:

«Гарні стосунки. У них велика різниця – Варварі 12 років, а Сільвестру – 5. Вони конкурують лише у маминих обіймах. Якщо я когось обійняла та поцілувала, інший одразу каже: А мене? Я вважаю, що це неправильно — напружувати старших дітей тим, щоб вони сиділи з молодшими. Я поважаю доньку і розумію, що вона не завжди хоче посидіти з братиком через свої справи. Я її не змушую. Вони дуже люблять одне одного, сумують, якщо в розлуці. Вони чудові, найкращі в світі діти», - каже Вікторія.

Вони також розповіли чому вирішили назвати сина незвичним ім'ям Сільвестр. Як зізнався Сергій, він хотів назвати хлопчика Шоном на честь Шона Пенна та Шона Коннері, але дружина відмовила його.

Виктория Литвиненко и Сергей Стрельников

«Коли я завагітніла і ми ще не знали, хто в нас буде, Сергій був упевнений, що це буде Шон. Тому ми з самого початку були націлені, що то буде хлопчик. Я подумала – Шон Сергійович, мабуть, складно дитині буде жити в Україні з таким ім’ям…», - каже Вікторія.

«Я тоді не знав про існування мультсеріалу «Баранчик Шон». Віка мені каже: «Ти хочеш, щоб його діти називали баранчик Шон?». Коли прийшов додому, і Віка мені повідомила, що знайшла для нашого сина ім’я Сільвестр, я сказав: «Ну от чому це не я придумав?». Воно, до речі, не таке вже й рідкісне і незвичне для нас – раніше було доволі розповсюджене в Україні до більшовицької навали. До речі, мою першу вчительку в школі у селі Розкішна Ставищенської громади звали Світлана Сильвестрівна», - розповідає Сергій.

Виктория Литвиненко и Сергей Стрельников

В інтерв'ю актори розповіли і про своє весілля, зізнавшись, що перед тим, як узаконити стосунки, їм потрібен був час.

«Ми із Сергієм іноді дуже емоційні. У нас було невелике весілля, і кожного разу, як його згадую, мені хочеться знову вийти заміж за Сергія. Це був класний і щасливий день нашого життя», - повідомила Вікторія.

Зіркове подружжя також зізналося, що, як і багато пар, у них трапляються сварки. За словами Вікторії, під час спільної роботи на знімальному майданчику найважче зіграти кохання:

«Кохання. Зіграти це почуття дуже складно, щоб тобі повірили. На противагу – так, як сваримося ми, більше ніхто не свариться. І так натурально зіграти сварку можуть тільки ті, хто і в житті вже сварилися між собою», - зізналася акторка.

Виктория Литвиненко и Сергей Стрельников

Зазначимо, стало відомо, коли відбудеться прем'єра нового надихаючого та драматичного серіалу Лікарка за покликанням, заснованого на історії життя Охматдиту у перші 50 днів повномасштабного вторгнення. Новий український серіал вийде 14 жовтня о 20:00 на телеканалі 1+1 Україна!

За сюжетом талановита лікарка-реаніматолог Марина Бондар опиняється на межі розлучення зі своїм чоловіком та колегою, хірургом Андрієм Бондарем та збирається прийняти пропозицію роботи в Польщі та перевезти туди родину, щоб почати життя з чистого аркуша. Проте вже наступного ранку вона прокидається від вибухів і вирішує залишитися в рідній лікарні, яка переходить у режим роботи 24/7 і стає рятівною фортецею для багатьох маленьких та дорослих пацієнтів. Незважаючи на свою виснаженість, розгубленість, сімейні драми, нестачу ліків та внутрішні проблеми лікарні, медики зберігають професіоналізм та невтомно рятують життя.

Не пропустіть прем'єру серіалу Лікарка за покликанням 14 жовтня о 20:00 на телеканалі 1+1 Україна.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: «Це буде хіт»: актори та лікарі поділилися враженнями від перегляду серіалу Лікарка за покликанням

Новини по темі