Маскарад на 1+1: новою героїнею шоу стала автентична Мотанка

Вже незабаром телеканал 1+1 покаже новий сезон найзагадковішого шоу країни «Маскарад», в якому зіркові команди будуть боротися за перемогу у шоу.

Триває медійний квест, завдяки якому телеглядачі дізнаються, хто стане героями нового сезону Маскараду. Персонажі з'являються в ефірі телеканалу 1+1, соц.мережах, друкованій пресі, а також на різних заходах, анонсуючи появу наступного героя.

Нещодавно стало відомо, що новим героєм шоу стала автентична Мотанка. Фантастичний персонаж з’явився на унікальному концерті під назвою «Ковчег «Україна»: десять століть української музики в одному концерті» та потішила гостей заходу своєю присутністю.

За легендою шоу, Мотанка — це берегиня української культури та стильний, фольклорний персонаж. Її історія пов’язана з обрядами плодючості та продовження роду. У давнину люди вірили, що в Мотанці живе дух пращура. Цей персонаж уособлює в собі вічні цінності, родинний затишок, традиції та рідну землю. 

Образ Мотанки складається з багатошарової червоно-білої спідниці, яка прикрашена майже тисячею китиць. Не обійшлось і без традиційної вишиванки, яка підкреслює автентичність образу. Її голову прикрашає шолом з вишитим орнаментом та великий вінок, який складається з пшеничного колосу та різнобарвних деталей. Шию та руки Мотанки обрамляють більше ніж 25 намист.

Наступного героя можна буде побачити 30 серпня. Персонаж прийде в гості до TikTok будинку TopTeamHouse та зробить коллаборацію з найвідомішими блогерами країни.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Маскарад на 1+1: ексклюзивне інтерв’ю з новою героїнею шоу — Кішкою

Нагадаємо, за право першими сказати свої здогадки, хто ж перебуває у фантастичному образі, та за перемогу у шоу будуть змагатися дві зіркові команди. До складу першого зіркового тріо увійшли телеведуча та суддя Ліги Сміху Маша Ефросиніна, фронтвумен гурту The Hardkiss Юлія Саніна, а капітаном команди став гуморист та актор Юрій Ткач. До другої трійки увійшли співак Дантес, примадонна української музичної індустрії Ірина Білик, очолив команду гуморист Ігор Ласточкін. До того ж, зірок чекає «ліпсінк батл», який вирішить, хто з команд отримає право першими озвучити свої гіпотези, які артисти або спортсмени ховаються за казковими образами. Переможця «ліпсінк батла» визначатимуть глядачі у залі за допомогою спеціального додатку у смартфоні.

«Маскарад» — це адаптація румунського формату «Mysteries in the spotlight».

Ведучим другого сезону шоу став Тімур Мірошниченко.

Трансляцію концерту «Ковчег «Україна»: десять століть української музики в одному концерті» можна буде подивитися 28 серпня о 23:30.

Дивіться шоу «Маскарад» на телеканалі «1+1» вже скоро.

Більше новин