Телеведучий Тімур Мірошниченко відверто про враження від нового сезону шоу "Маскарад"

Інтерв'ю з Тімуром Мірошниченко про другий сезон "Маскараду": буде спекотно!

Коли телеведучий вперше в житті потрапив на маскарад і що найцікавіше спостерігати на знімальному майданчику – поцікавилися ексклюзивно.

Поділитися:

Телеканал 1+1 активно працює над зйомками другого сезону шоу "Маскарад". Один із перших сюрпризів — ім'я нового ведучого. Ним став 35-річний Тімур Мірошниченко, вже добре відомий глядачам телеканалу за ефірами денного шоу "Твій день". Ми поцікавилися, яким було перше враження Тімура, коли дізнався, що братиме участь в створенні ще й такого яскравого шоу?

Перше враження в мене було щось типу "Щипніть мене!". Дуже зрадів, але спочатку нікому не казав. Це те відчуття, коли тебе розпирає радість, хочеться похвалитись комусь, а не можна... Дочекався, поки вже вся країна дізналася.

Окрім ведучого, вже анонсовано склад обох зіркових команд: в першій команді "Маскараду" змагатимуться телеведуча Маша Єфросиніна, фронтвумен гурту The Hardkiss Юлія Саніна та актор і гуморист Юрій Ткач, який став капітаном команди.

маскарад зіркова команда

В другій команді "Маскараду": легенда української сцени Ірина Білик, яка довгий час не з’являлася на телебаченні, співак Дантес, а капітаном зіркового тріо став гуморист Ігор Ласточкін.

маскарад друга зіркова команда

Наразі зйомки у розпалі і ми ексклюзивно поцікавилися у Тімура першими враженнями зі знімального майданчика:

Для мене "Маскарад" – це класний вечір з яскравою картинкою, де я побачу улюблених артистів (і не тільки артистів) в незвичному амплуа з новими талантами та просто в яскравих образах. Подобається, як наші артисти, і політики, і спортсмени разом розкриваються абсолютно по-іншому. Можливо, через те, що в них закрите обличчя, вони в костюмах. Завжди дуже цікаво, поки триває номер, підслуховувати, що кажуть глядачі: у них там така дискусія про те, хто ховається у костюмі! Палкіша, ніж у наших команд. 

мірошниченко маскарад фото

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: «Особистість – найголовніший складник телебачення»: ведучий денного інфотейнмент-шоу «Твій День» на 1+1 Тімур Мірошниченко

Окрім "Маскараду" Тімур не пропускає і прямі ефіри денного інфотеймент-шоу "Твій день". Звичайно, ми не могли не поцікавитися у ведучого, який з двох проєктів йому більш до душі та складніший для роботи:

Кажуть, що прямий ефір це важче. Але з іншого боку, я вже регулярно живу "Твоїм днем", а "Маскарад" це все ж таки сезонна історія. Тобто всюди є свої плюси... і інші плюси! "Маскарад" це завжди по-святковому, а "Твій день" – це не тільки про інформацію, а все ж таки ще й про розваги й гарний настрій. Тож в цьому шоу схожі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Телеведучий Тімур Мірошниченко розказав, як разом з дружиною виховує дітей та про що мріють у їхній родині (ВІДЕО)

Цікаво, що найперший виступ на публіку у ведучого Мірошніченко відбувся ще в дитинстві на новорічні свята: у шкільному вертепі в костюмі козака виводив козу, в яку були переодягнені двоє однокласників. Можна сказати, що це була перша костюмована подія у житті Тімура. А чи був Мірошниченко на справжньому маскараді? Зізнався:

Я часто буваю на фестивалях, це моя професія, але на справжніх маскарадах, як у Ріо, ще, на жаль, не був. Проте сподіваюсь, що пандемічні часи скоро минуть та буде така нагода.

Поки ведучий Мірошниченко планує відвідати Ріо, карнавальні персонажі вже відвідують "Твій день": в студію шоу завітав перший фантастичний герой "Маскараду" — Папуга з Ріо.  

Хто став другим героєм шоу, стане відомо вже наступного тижня у соцмережах 1+1 та «Маскараду». Слідкуйте за анонсами.

Нагадаємо, «Маскарад» — це адаптація румунського формату «Mysteries in the spotlight». Режисерками другого сезону «Маскараду» стали Наталія Лисенкова, Наталія Ровенська та Марія Григоращенко, вже відомі за роботою над «Танцями з зірками», «Голосом країни» та номером легендарної Pink на Brit Awards. Виробництвом проекту займається Big Entertainment Shows під керівництвом Володимира Завадюка.