Був двічі одружений і зустрічався з Джесікою Альбою: як зараз виглядає і що відомо про особисте життя Майкла Уезерлі, який виконав головну роль у серіалі Метод Булла

Метод Булла: як зараз виглядає і що відомо про особисте життя головної зірки серіалу Майкла Уезерлі

З понеділка по четвер о 16:00 та 22:00 телеканал 1+1 Україна показує серіал Метод Булла з американським актором Майклом Уезерлі у головній ролі.

У центрі історії – харизматичний доктор Джейсон Булл, засновник престижної фірми судового консалтингу. Разом зі своєю командою блискучих фахівців він береться за найскладніші справи, використовуючи нестандартні методи та глибоке розуміння людської психології.

У цьому матеріалі розповідаємо про особисте життя Майкла Уезерлі, який блискуче втілив роль Джейсона Булла, та публікуємо його свіжі фото, щоб побачити, як змінився знаменитий актор з моменту зйомок серіалу.

Шлях до слави

Майкл народився в Нью-Йорку і провів своє дитинство у Ферфілді, штат Коннектикут, перш ніж вступити до університету Бостона. Втім, невдовзі актор-початківець покинув коледж і почав працювати офіціантом у перервах між прослуховуваннями. Щоб звести кінці до кінця, Майкл також підробляв у метро.

Роман із Джесікою Альбою

З 2001 по 2003 рік Майкл був заручений з голлівудською актрисою Джесікою Альбою, з якою познайомився на зйомках фільму Темний янгол у січні 2000 року. Однак, враховуючи значну різницю у віці між ними, їх стосунки піддавалися пильній увазі. На момент їхньої першої зустрічі Джесіці було 18 років, а Майклу виповнився 31 рік.

Getty Images

Через рік після знайомства Майкл зробив пропозицію Джесіці, яка збіглася з її 20-річчям, але її батьки були не в захваті від цієї ідеї. 2005 року — через два роки після того, як вони розійшлися — Джесіка розповіла про їхні стосунки в одному з інтерв'ю:

«Я не знаю, чому я прийняла його пропозицію. Він був на 12 років старший за мене. Я думала, він знає краще. Мої батьки були незадоволені. Вони дуже релігійні. Я ж зовсім інша», - зізнавалася вона.

Сімейне життя

Майкл був одружений двічі. У 1995 році актор одружився зі своєю колегою по серіалу Нескінченна любов Амелією Хейнл, від якої у нього є син Август, який народився в 1996 році. Після двох років спільного життя пара оголосила про розставання, оформивши розлучення у 1997 році.

Getty Images

Після невдалих стосунків Майкл нарешті знайшов своє кохання – його обраницею стала лікарка-онколог родом із Сербії Бояна Янкович. Він познайомився з нею у барі у Ванкувері у 2007 році.

«Я весь час краєм ока дивився на цю чудову, неймовірну красуню. Ми зустрілися поглядами. І так все почалося», - розповідав актор в інтерв'ю журналу People у 2010 році.

Зачарований Бояною після їхньої першої зустрічі, Майкл прилетів до Парижа, щоб запросити її на перше побачення після того, як вона повідомила, що збирається у відпустку з друзями. Після двох років стосунків на відстані пара одружилася у 2009 році і з того часу не розставалася. У них народилися син Ліам та дочка Олівія.

«Мої діти та мій шлюб — це те, чим я найбільше пишаюся. Я не приношу свою роботу додому. На роботі я роблю свою роботу, але вдома присвячую себе дітям», - казав Майкл в одному з інтерв'ю у 2017 році.

Getty Images

Майкл Уезерлі в Instagram

Майкл завів особисту сторінку в Instagram на початку цього року і рідко публікує сімейні кадри з дітьми та дружиною. Однак у першій публікації, зробленій 8 лютого, актор показав саме сімейне фото – на ньому він зображений із дружиною та дочкою на тлі мальовничого пейзажу.

Раніше ми розповідали, що відомо про головного героя серіалу Метод Булл і чи справді він існує в реальному житті.

Дивіться серіал Метод Булла у зручний час: з понеділка по четвер о 16:00 та 22:00 на телеканалі 1+1 Україна.

Loading...

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Про життя, дружину та роботу на телебаченні: 9 цитат Майкла Уезерлі, виконавця головної ролі в серіалі Метод Булла

Більше новин