Здатний розібрати людину по крихтах: що ми знаємо про головного героя серіалу Метод Булл і чи справді він існує в реальному житті

Метод Булла
22:00
Дивитися
Серіал Метод Булла: чи справді головний герой це реальна людина – все, що ми знаємо про неї

Метод Булла: все, що ми знаємо про головного героя, здатного розібрати людину по крихтах, і чи справді він - реальна людина

Поділитися:

Шанувальники гострих сюжетів та психологічних драм, готуйтеся до зустрічі з новим фаворитом! Телеканал 1+1 Україна покаже серіал Метод Булла, який стартує з 8 липня о 22:00.

У центрі історії – харизматичний доктор Джейсон Булл, засновник престижної фірми судового консалтингу. Разом зі своєю командою блискучих фахівців він береться за найскладніші справи, використовуючи нестандартні методи та глибоке розуміння людської психології.

Розбираючи людину по крихтах, він не боїться йти на ризик і застосовувати будь-які, навіть зухвалі, тактики, щоб здобути перемогу для своїх клієнтів. Його проникливий розум і глибоке знання людської поведінки роблять його неперевершеним стратегом у судовому залі.

Серіал був заснований на ранній кар'єрі ведучого ток-шоу Філа Макгроу – американського психолога, письменника та ведучого телевізійної програми Доктор Філ. Це змусило шанувальників серіалу поставити питання, чи дійсно Метод Булла заснований на реальному Філі Макгроу. У цьому матеріалі розповідаємо, чому це не зовсім так.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Прем'єра на 1+1 Україна: не пропустіть захопливий серіал Метод Булла

Метод Булла

Фактично, серіал справді був натхненний ранньою кар'єрою доктора Філа, який заснував консалтингову фірму, покликану допомагати клієнтам вибирати відповідних присяжних для своїх справ. Його команда також радила юристам, які аргументи з більшою ймовірністю вплинуть на ретельно відібраних присяжних.

Виконавчий продюсер Марк Гоффман раніше розповів, як серіал пов'язаний із діяльністю доктора Філа:

«Звичайна людина не отримує справедливого судового розгляду, і в області, яку вів доктор Філ, він розглядає застосування психології в судовій системі і те, що мотивує людей», - говорив Гоффман.

Виконавець головної ролі, американський актор Майкл Уезерлі в одному з інтерв'ю також спростував, що його персонаж є реальною людиною.

«Однією з фундаментальних помилок, пов'язаних із серіалом є те, що це була своєрідна біографія. Але насправді це не так. Насправді Філ Макгроу допомагав під час створення серіалу своїми знаннями про судову науку та аналіз того, як найкраще просуватися вперед у суді присяжних. Як ви готуєте своїх свідків, як ви працюєте із присяжними, це захоплюючий процес», - заявляв актор.

Крім того, сам доктор Філ на засіданні Асоціації телевізійних критиків говорив, що серіал ніколи не був заснований на історії його життя:

«Це не автобіографія, серіал був лише «натхненний» моєю роботою», - зазначив він.

Не пропустіть прем'єру серіалу Метод Булла вже з 8 липня о 22.00 на телеканалі 1+1 Україна.

Новини по темі