Хто вдома головний: у новому випуску Міняю жінку покірна мама та мама-лейтенантка обміняються сім'ями, щоб спробувати абсолютно протилежне життя

Новий випуск Міняю жінку 27 вересня: сім'ями обміняються покірна мама та лейтенантка, яка звикла командувати

Щоп'ятниці на телеканалі 1+1 Україна транслюється новий, 16 сезон розважального сімейного реаліті-шоу Міняю жінку.

У новому випуску, який вийде сьогодні, 27 вересня о 18:00, сім'ями обміняються героїні з різними поглядами та принципами – покірна мама, яка звикла у всьому підкорятися чоловіку, та мама-лейтенантка із сильним характером.

Військова офіцерка Валентина, яка зараз перебуває в декреті, зіткнеться з кардинально протилежною моделлю сім'ї та спробує змінити «нового чоловіка», який звик до покірності дружини. У свою чергу, покірна мама Світлана зіткнеться з незвичною для неї турботою.

Що з цього вийде і чи зможуть обидві родини переосмислити свої стосунки – дивіться у п'ятницю, 27 вересня о 18:00 на телеканалі 1+1 Україна. Подивитись нові випуски 16 сезону Міняю жінку також можна онлайн на сайті 1plus1.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Учасниця Міняю жінку Аліна Оніщенко розповіла, як вмовила чоловіка на участь у реаліті, як змінилися їхні стосунки та чи спілкується із сім'єю, з якою відбувся обмін

Більше новин