Учасниця Міняю жінку Аліна Оніщенко розповіла, як вмовила чоловіка на участь у реаліті, як змінилися їхні стосунки та чи спілкується із сім'єю, з якою відбувся обмін

Міняю жінку
Міняю жінку 16 сезон: учасниця реаліті Аліна Оніщенко розповіла, як змінилися стосунки з чоловіком і чи став він лідером у родині
alina.onischenko/Instagram

Міняю жінку 16 сезон: учасниця реаліті Аліна Оніщенко розповіла, як змінилися їхні стосунки з чоловіком та чи став він лідером у сім'ї

Поділитися:

Щоп'ятниці на телеканалі 1+1 Україна транслюється новий, 16 сезон розважального сімейного реаліті-шоу Міняю жінку.

У другому випуску нового сезону сім'ями помінялися майор на пенсії Наталія та власниця бізнесу Аліна. Дві сильні жінки з кардинально різними поглядами на життя спробували відповісти на філософське питання, як правильніше жити - насолоджуватися одним днем ​​або планувати майбутнє.

Учасниця другого випуску 16 сезону Міняю жінку, бізнесвумен Аліна Оніщенко у розмові з сайтом 1plus1 розповіла, як змінилися їхні стосунки з чоловіком після участі у реаліті та що було найнесподіванішим під час зйомок.

Як вмовили чоловіка на участь у реаліті?

Я вмовляла його цілих два тижні! Усілякими жіночими хитрощами. І вуаля! Просто треба вміти домовлятися із чоловіком.

Що ви особисто винесли з участі у реаліті Міняю жінку?

Після участі в обміні сім'ями ще два тижні взагалі не відходила від своєї сім'ї. Я зрозуміла, наскільки все ж таки класна і відкрита наша родина.

Як змінилися ваші стосунки із чоловіком після зйомок?

Ми з чоловіком стали більше цінувати те, що маємо такі дружні стосунки, і наскільки це важливо.

Чи вдалося досягти поставленої на реаліті-шоу мети, щоб чоловік став лідером у сім'ї?

Чоловік не став лідером у сім'ї, але він став більш турботливим. Він також почав більше часу приділяти роботі.

Коли Наталя спробувала себе на вашому місці на роботі, вона погодилася, що у вас дуже важка професія. Чи вдалося вам трохи змінити життя і більше часу присвячувати собі та сім'ї?

Завдяки тому, що Сергій більше працює, я тепер менше працюю. Я підняла ціни на свої послуги і заробляю так само, як і раніше, але працюю максимум 2-3 дні на тиждень, що дозволяє мені мати більше часу для себе та сім'ї.

Чи підтримуєте ви відносини із сім'єю, з якою відбувся обмін?

Ні, не підтримуємо. Після закінчення зйомок родина Шевчуків чомусь заблокувала мене у соцмережах.

Що було найскладнішим під час зйомок?

Я була такою, якою я є. Самою собою. Морально було трохи складно, але загалом я спокійно перенесла знімальний процес.

А що було найнесподіванішим, коли відбувся обмін сім'ями?

Найнесподіванішим було те, що я залишилася без телефону. Я завжди цілий день у телефоні і записую клієнтів, тому це був несподіваний досвід для мене. Було складно без зв'язку з сім'єю, я думала я збожеволію!

Нагадаємо, у першому випуску сучасна мама-модель Анастасія Шарова та хазяйновита мама-вчителька Катерина Дев'ятко обмінялися сім'ями, щоб переосмислити життя та набути нового досвіду.

Дивіться нові випуски реаліті Міняю жінку на телеканалі 1+1 Україна щоп'ятниці о 18:00, а також онлайн на сайті 1plus1.

Зазначимо, у новому сезоні жінки будуть отримувати новий досвід, можливість переосмислити власне життя та пройти психологічну трансформацію за рахунок занурення у нове середовище. Реаліті руйнує стереотипи та упередження про сімейне життя, а також досліджує зміни суспільних норм.

Вперше у обміні візьмуть участь сусіди, які проживали на одному сходовому майданчику і до проєкту були незнайомі один з одним. Мінятимуться життями сувора мама-поліціянтка, криптовалютниця, військовослужбовиця, викладачка у школі, син якої з перших днів повномасштабної війни пішов на фронт, спортсменка-бодібілдерка, шахтарка, бізнесвумен та навіть байкерка. У 16 сезоні героїні опанують нові для себе ролі. Так, одна з жінок вперше в житті стане донором крові, а інша навчиться керувати бойовим дроном.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: «Цей сезон – про пошук внутрішньої сили»: продюсерка Міняю жінку – про зйомки в умовах повномасштабної війни, важливість сім'ї для українців та стереотипи про сімейне життя

 

Новини по темі