Суддя проекту Модель XL знявся у гостросюжетному серіалі

Прем’єра стрічки запланована на осінь 2018 року.

13 червня стартували зйомки детективного серіалу власного виробництва каналу 2+2 «Ментівські війни. Харків». Головні ролі виконали – новий суддя проекту Модель XL Богдан Юсипчук та актори Артем Позняк, Сергій Листунов.

«Ментівські війни. Харків» – 40-серійний детективний серіал про кримінальні події, які розгортаються на вулицях Харкова. Керівник карного розшуку Харківського ГУВС, вольовий майор Андрій Гордієнко та його друзі, оперативні співробітники відділу - Богдан Харченко і Дмитро Воронов зіштовхуються зі складними й заплутаними злочинами, коріння яких часто йде в далеке минуле, чи з серією непов’язаних між собою вбивств, які трапляються в місті протягом однієї доби. Принциповість, службовий обов’язок і кодекс честі змушують головних героїв розпочати нерівну боротьбу проти «кримінального світу» Харкова. Та найскладніші не ті злочини, в яких немає видимого мотиву, а ті, в яких виявляються замішані «перевертні в погонах».

«Перед прем’єрою перших двох частин «Ментівські війни. Одеса» та «Ментівські війни. Київ» ми були трохи занепокоєні тим, чи сприймуть глядачі нові історії та нових героїв культової саги. Та з часом, за результатами телеперегляду та відгукам глядачів, ми зрозуміли, що нам вдалось витримати баланс, зберегти драматургічну першооснову сценарію та, в той же час, адаптувати його під українські реалії. Саме тому канал прийняв рішення розпочати зйомки наступної частини серіалу, – розповідає Олеся Пазенко, головний редактор телеканалу 2+2. –Динамічні історії, захопливі розслідування, неочікувані злочини та харизматичні герої – вже цієї осені глядачі побачать в серіалі «Ментівські війни. Харків».

Нагадаємо, виконавці головних ролей серіалу «Ментівські війни. Харків» вже відомі глядачам 2+2 за роботами в інших картинах. Зокрема, Богдан Юсипчук зіграв одну з головних ролей в культовій драмі «Гвардія», а Артем Позняк виконав одну з головних ролей в серіалі «Стоматолог». Для актора Харківського драматичного театру Сергія Листунова зйомки у серіалі «Ментівські війни» стануть  дебютною роботою в кіно.

 

Більше новин