З Катериною Кузнєцовою та Костянтином Октябрським: де дивитися український міні-серіал Моє кіно про пронизливе кохання, що долає смерть

Український серіал Моє кіно можна подивитись онлайн

На телеканалі 1+1 Україна відбулася прем'єра українського міні-серіалу Моє кіно. Подивитися ліричну історію про пронизливе кохання, що долає смерть, також можна онлайн. Розповідаємо, як це зробити.

Український серіал Моє кіно розповідає пронизливу історію кохання подружжя Саші та Дані. Трагічні події змусили Сашу, успішну кондитерку, переосмислити своє життя. Взявшись за сценарій свого колишнього чоловіка, талановитого сценариста Дані, вона не лише вшановує його пам'ять, а й відкриває в собі нові таланти. Процес роботи над сценарієм стає для неї подорожжю самопізнання. Саша розуміє, що інтелект і творчість – це два крила, які допомагають людині піднятися над обставинами і досягти успіху.

Головні ролі у стрічці виконали Катерина Кузнецова, Катерина Варченко, Костянтин Октябрський, Олександр Піскунов, Євген Овчаров.

Серіал знімали в Україні під час повномасштабного вторгнення на замовлення державного підприємства Мультимедійна платформа іномовлення України (ДП «МПІУ»).

Якщо ви пропустили прем'єру серіалу Моє кіно на телеканалі 1+1 Україна, ви можете подивитись його онлайн на сайті 1plus1, а також на офіційному YouTube-каналі 1+1 Україна.

Дивіться першу серію міні-серіалу Моє кіно онлайн.

Loading...

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На телеканалі 1+1 Україна стартував новий сезон розважального сімейного реаліті-шоу Міняю жінку: коли і де дивитись

Більше новин