Зірка серіалу «Величне століття. Роксолана» святкує День народження

Сьогодні виконавиці головної ролі у серіалі «Величне століття. Роксолана» виповнилося 33 роки.

Турецько-німецька акторка Мер'єм Узерлі, яка виконала головну роль у популярному історичному серіалі Величне століття. Роксолана, святкує День народження.

В 17 років Мер'єм Узерлі почала вивчати акторську майстерность у Студії актора Фрезе в Гамбурзі. Курси стали першим кроком до її успішної акторської кар’єри. Коли акторці виповнилося 20 років, її запросили знятися в німецькому ситкомі. Мер'єм Узерлі вдавалося успішно поєднувати зйомки з роботою в театрі.

У 2011 році акторку помітили продюсери турецького серіалу Величне століття. Роксолана. Мер'єм Узерлі запропонували головну роль Гюррем Султан, яка принесла дівчині визнання і популярність.

Хоч батько акторки за національністю турок, однак мова давалася надзвичайно складно. Зірка турецького серіалу повинна була вчити на пам'ять свої репліки, адже імпровізувати не дозволяв мовний бар’єр.

Мер'єм Узерлі зустрічалася з турецьким підприємцем Джаном Атешем, пара навіть збиралася одружитися, однак у 2013 році закохані розійшлися. На той час акторка вже була вагітна.

У 2014 році в неї народилася донечка Лара, з якою акторка намагається проводити кожну вільну хвилину.

Окрім щастя материнства, зірка турецького серіалу нарешті віднайшла жіноче щастя. Новим обранцем став власник яхт-клубу Алп Озджан, з яким акторка з’явилася на Бейрутському Міжнародному Фестивалі Нагород.

Наречені поки не розголошують точну дату весілля, однак відомо, що святкування відбудеться в кінці літа.

Нагадаємо, нещодавно Мер'єм Узерлі отримала нагороду як найкраща міжнародна акторка.

Більше новин