Зірка серіалу «Величне століття. Роксолана» святкує День народження

Величне століття. Роксолана
Зірка серіалу «Величне століття. Роксолана» святкує День народження
Фотографія: виконавиця головної ролі у серіалі Величне століття. Роксолана Мер'єм Узерлі

Сьогодні виконавиці головної ролі у серіалі «Величне століття. Роксолана» виповнилося 33 роки.

Поделиться:

Турецько-німецька акторка Мер'єм Узерлі, яка виконала головну роль у популярному історичному серіалі Величне століття. Роксолана, святкує День народження.

В 17 років Мер'єм Узерлі почала вивчати акторську майстерность у Студії актора Фрезе в Гамбурзі. Курси стали першим кроком до її успішної акторської кар’єри. Коли акторці виповнилося 20 років, її запросили знятися в німецькому ситкомі. Мер'єм Узерлі вдавалося успішно поєднувати зйомки з роботою в театрі.

Мер'єм Узерлі порадувала підписників кумедним відео зі зйомок серіалу Величне століття. РоксоланаУ 2011 році акторку помітили продюсери турецького серіалу Величне століття. Роксолана. Мер'єм Узерлі запропонували головну роль Гюррем Султан, яка принесла дівчині визнання і популярність.

Хоч батько акторки за національністю турок, однак мова давалася надзвичайно складно. Зірка турецького серіалу повинна була вчити на пам'ять свої репліки, адже імпровізувати не дозволяв мовний бар’єр.

Мер'єм Узерлі зустрічалася з турецьким підприємцем Джаном Атешем, пара навіть збиралася одружитися, однак у 2013 році закохані розійшлися. На той час акторка вже була вагітна.

У 2014 році в неї народилася донечка Лара, з якою акторка намагається проводити кожну вільну хвилину.

За кого виходить заміж Мер'єм Узерлі (фото)Окрім щастя материнства, зірка турецького серіалу нарешті віднайшла жіноче щастя. Новим обранцем став власник яхт-клубу Алп Озджан, з яким акторка з’явилася на Бейрутському Міжнародному Фестивалі Нагород.

Наречені поки не розголошують точну дату весілля, однак відомо, що святкування відбудеться в кінці літа.

Нагадаємо, нещодавно Мер'єм Узерлі отримала нагороду як найкраща міжнародна акторка.

Новости по теме