1+1 почав роботу над новим серіалом Жити заради кохання

Розпочалися зйомки нового восьмисерійного драматичного серіалу.

Днями розпочалися зйомки нового восьмисерійного драматичного серіалу Жити заради кохання, виробництвом якого займається «Стрелка production» під керівництвом Олени Васільєвої на замовлення телеканалу 1+1. Головні ролі в серіалі виконають Дар’я Єгоркіна, Анастасія Чепелюк, Валерія Ходос, Влад Нікітюк, Артем Мяус, Наталія Васько, Олексій Яровенко та інші.

У центрі сюжету опиняється група звичайних молодих людей - друзів, які живуть студентськими буднями, поки їхні життя волею випадку не перетинаються зі справами великого наркоділка. Ця зустріч втягує всіх в небезпечну гру, змушує робити складний вибір, розплата за який - смерть одного з друзів. Проходить 15 років, колишні друзі вже давно не спілкуються, живуть своїм життям і не підозрюють, що за гріхи минулого доведеться розплачуватися не тільки їм, але і їхнім дітям.

Над створенням серіалу працює команда «Стрелка production» на замовлення телеканалу 1+1. Продюсер серіалу - Олена Васільєва. Режисер стрічки - Сергій Толкушкін, відомий глядачам по роботі над популярними українським серіалом Школа. Оператор-постановник - Олександр Бойко, художник-постановник - Вадим Шинкарьов.

Більше новин