3 знаки зодіаку, які стануть фінансово успішними в грудні 2023

Для цих знаків зодіаку грудень 2023 року буде фінансово вдалим.

Гороскоп від Анжели Перл для всіх знаків зодіаку на грудень 2023 прогнозує фінансовий успіх трьом знакам зодіаку. Кому пощастить у грошах?

Лев

Ще на початку місяця Леви можуть відчути ріст доходів, адже 6 грудня Нептун завершує ретроградний рух у 8 будинку гороскопа. Протягом місяця доля даруватиме вам можливості для покращення фінансового стану. 31 грудня Юпітер пройде у 10 будинку, що прогнозує підвищення на роботі та зміну соціального статусу, а це своєю чергою призведе до збільшення доходів.

Терези

5 грудня Венера увійде у 2 будинок гороскопа, а отже на вам чекають прибутки, зміни в роботі та нові інвестиції. Наприкінці місяця, 31 грудня, Юпітер прямує до 8 будинку гороскопа, що також символізує прихід грошей з минулого та поліпшення фінансового стану.

Скорпіон

Для Скорпіона грудень стане фінансово сприятливим місяцем. 12 грудня Новий місяць — у 2 будинку грошей. Можливо, ви отримаєте вигідну пропозицію по роботі або додаткові можливості для поліпшення фінансових справ. Венера 30 грудня також пройде у 2 будинку грошей. На вас чекає додатковий прибуток чи підвищення заробітної плати.

Працювати 3 дні на тиждень: яким буде майбутнє зі штучним інтелектом? Дивіться у "Сніданку з 1+1", що виходить у будні з 06:30 до 09:30 на телеканалі "1+1 Україна" та на YouTube.

Loading...

Більше новин