Як голлівудські зірки займаються спортом

Мотивуюча добірка!

Голлівудські зірки надихають своїх фанів, публікуючи відео та світлини зі спортивних занять. Який спорт полюбляють світові селебріті та як їм вдається мати неперевершену фізичну форму - читайте далі. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На спорті: Вікторія Бекхем показала, що одягає на тренування

Дженніфер Лопес 

У свої 49 голлівудська поп-діва зачаровує стальним пресом й неймовірним біцепсом. Відомо, що Джей Ло ніколи не пропускає тренування, любить змінювати тренерів та вид активності. Крім того, на даний час Дженніфер влаштувала собі челендж - 10 днів без цукру. І це все приносить неабиякий результат - подивіться  які м'язи!

 

Єва Лонгорія 

Хейтери звинувачують її у зайвій вазі, яку Єва має після пологів. Нещодавно на своїй сторінці в Інстаграм акторка дала гідну відповідь зі спортзали.

Маленька мотивація для усім мам. 30 хв. на день - ми цього заслуговуємо! - прокоментувала відео Єва

Гвінет Пелтроу 

Гвінет - прихильниця одного виду спорту. Його суть полягає у міксі танцювальних рухів, що є ідеальним кардіотренуванням, й вправ для зміцнення м’язів. Акторка любить займатися спортом вранці.

Брітні Спірс 

Пристрасні танці, йога та фітнес - співачка Брітні Спірс обожнює спортивні активності. Якось на своїй сторінці у Twitter Брітні зізналася:

«Переїзди з готелю в готель зводять мене з розуму, тому перші дві години в новому номері я присвячую йозі. Вона допомагає працювати над диханням, гнучкістю і балансом».

 

Бейонсе 

Її спокусливими формами захоплюється весь світ. Важко уявити, що така спортивна дівчина - мама трьох близнят. Бейонсе любить усілякі види спорту - від катання на велосипеді до звичайних домашніх присідань.
 

Кейт Міддлтон 

Герцогиня Кембриджська Кейт Міддлтон має фігуру мрії. Витончена талія Кейт - результат правильного харчування й спортивних навантажень. Герцогиня регулярно плаває, полюбляє заняття тенісом й зимові види спорту. 

gettyimages.com

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: «Спорт — це терапія», — Іраклі Макацарія показав, як знімає стрес у залі

Більше новин