Чернівецька медсестра ледве не зірвала інспекцію Фреймут

Ольга Фреймут приїхала в Чернівці, щоб перевірити медицину, безпеку, освіту, їжу та еліту міста.

На прохання жителів Чернівців команда «Новий інспектор Фреймут. Міста» приїхала на перевірку інфекційного відділення обласної клінічної лікарні. Ще перед початком інспекції на Ольгу Фреймут чекали труднощі – медсестра не просто безпідставно заборонила проводити зйомки програми, а й грубо критикувала роботу ведучої.

Незважаючи на шквал негативних коментарів працівниці лікарні, Ользі Фреймут таки вдалося перевірити умови, в яких перебувають хворі. Антисанітарія, відсутність гарячої води та душових кабін, старі матраци – саме в таких умовах лікуються пацієнти.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ольга Фреймут дізналася, скільки насправді заробляє мер Херсона

Проте найбільше інспектора Фреймут вразило те, що в інфекційному відділені погано прибирають та не утилізують голки від шприців.

Агенти «Новий інспектор Фреймут. Міста» провели експеримент – занесли в інфекційне відділення лабораторних мишей, перевірених ветеринаром. Протягом дня санітари їх так і не виявили.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Пологовий будинок у Хусті шокував Україну

Усі проблеми у відділені працівники пояснили відсутністю фінансування. Команда «Новий інспектор Фреймут. Міста» написали листа в Міністерство охорони здоров'я України з проханням провести перевірку і службове розслідування у справі виділення коштів на чернівецьке інфекційне відділення.

Після інспекції Ольги Фреймут у Чернівцях інфекційне відділення обласної клінічної лікарні отримало чорну табличку «Ганьба міста».

Нагадаємо, що нещодавно Ольга Фреймут «полювала» на наркоторговців у Херсоні.

Більше новин