Вічна класика осені: антитрендові високі чоботи несподівано повернулись в моду

Модне взуття 2024: експерти назвали чоботи, які в тренді цієї осені

Мода має унікальну здатність змінюватися зі швидкістю світла, але деякі речі все ж залишаються вічними. Чоботи до коліна — це якраз одні з тих модних елементів, які з року в рік підтверджують свою актуальність. Навіть, попри те, що такий стиль взуття деякі вважають антитрендом, щоосені ми бачимо, як ці чоботи знаменитості обирають для своїх наймодніших образів.

Початок осіннього періоду цього року не став винятком. Легке похолодання в повітрі лише підкреслює ідеальність чобіт до коліна для сезонних аутфітів. Що стосується стилю, то в цьому модному сезоні — чоботи до коліна поєднуються з мініспідницями, трикотажними сукнями, приталеними шортами та сукнями міді. 

Якщо ж шукаєте універсальний варіант, то обираючи чорну шкіряну пару — ви ніколи не помилитеся. Вона підходить практично до будь-якого образу — від елегантних суконь до джинсів і светрів оверсайз. Це класика, яка завжди буде актуальною.

Проте для тих, хто хоче додати трохи розкоші у свої модні образи є інші варіанти. Шоколадно-коричневі відтінки ідеально підійдуть для осінніх образів, створюючи теплу і насичену палітру. Замшеві варіанти стануть гарним текстурним доповненням до будь-чого, а маслянисто-кремові — це вибір для сміливих модниць, які не бояться виділятися.

Чоботи до коліна також відомі своєю функціональністю, адже вони захищають від холоду і вітру, водночас залишаючи вас у центрі уваги. Вони ідеально підходять, як для повсякденного життя, так і для особливих подій.

Поєднайте їх із плащем або тренчем і отримаєте безпрограшний образ для міських прогулянок. А якщо хочете додати романтики — комбінуйте з довгими сукнями та светрами грубої в’язки.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Елегантна та універсальна модель: наймодніші джинси осені 2024, які обирають французькі модниці

Більше новин