Елегантна та універсальна модель: наймодніші джинси осені 2024, які обирають французькі модниці

Модні джинси осінь 2024: головний тренд, який обирають француженки - фото
leasy_inparis/Instagram

Які джинси в моді цієї осені – розповідаємо про трендову модель, яку носять французькі модниці

Поділитися:

У 2024 році на піку популярності опинились джинси абсолютно різних моделей і стилів - від мішкуватого деніму карго в стилі 90-х до облягаючих скінні, які ще недавно вважалися антитрендом.

Цієї осені модні експерти та стилісти акцентують увагу на одній моделі джинсів, яка домінуватиме в цьому сезоні – це джинси-кльош.

В осінньому сезоні джинси-кльош будуть на піку популярності як у довжині максі, так і в укороченому варіанті. Крім того, однаково стильно виглядатимуть як облягаючі джинси-кльош, так і більш розслаблені широкі варіанти.

Така модель джинсів просякнута знаменитим французьким шармом і відображає естетику 70-х, яка вже кілька сезонів стає натхненням для авторитетних будинків моди. Джинси-кльош відмінно поєднуються практично з будь-яким одягом та взуттям. Так, у дуеті з тренчем та черевиками на підборах або лоферами легко створити класичний та елегантний образ, у той час як укорочена модель джинсів-кльош буде відмінно поєднуватись з кедами та базовим лонгслівом та стане вдалим вибором для повсякденного аутфіту.

Пропонуємо надихнутися Instagram-добіркою стильних осінніх образів із джинсами-кльош.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Annemiek Kessels (@modedamour)

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Анімалістичні принти та хромований френч: 5 стильних трендів у манікюрі на осінь

Новини по темі