Дантес назвав найсильніших учасників "Маленьких гігантів"

Наставник "Маленьких гігантів" Володимир Дантес іще на крок наблизив свою команду до перемоги

Наставник "Маленьких гігантів" Володимир Дантес іще на крок наблизив свою команду до перемоги. Під час онлайн-конференції на  ivona.bigmir.net молодий співак заявив: його підопічні – найсильніші  учасники дитячого талан-шоу.

"Ми з командою вирішили, що наш джокер, людина, яка витягне всіх у найскладніші хвилини, - Женя Лебедин. Він наш блондин з величезними очима, на якого неможливо надивитися. А ще у мене найсильніші танцівники – Влад і Валерія. І найкрутіша вокалістка – Катя", - запевнив Володимир. І додав, що в жодному разі не применшує талантів дітей інших наставників.

"Звісно, ми розуміємо, хто сильний в інших командах. Неможливо не згадати самородка з дорослим тембром Сашка Подоляна та класних бальників Ірми Вітовської, сильних танцівників Володимира Горянського і його надзвичайну Єву – по-хорошому шалену дівчинку, яка не тримає язика за зубами і має відповіді на всі питання. А як вона їх промовляє!" - поділився враженнями Дантес. А також зізнався, що "Маленькі гіганти" вже встигли переінакшити його життя. Так, завдяки участі у дитячому талант-шоу він навчився бачити значно більше позитиву в житті.

"Коли спілкуєшся з дітьми, розумієш, що світ довкола не такий сірий. Ми ж, коли дорослішаємо, обростаємо міцними рамками, комплексами, моральними принципами, які вигадали собі самі. Діти ж дуже правдиві, імпульсивні й чесні. Якщо вони когось люблять, то кажуть про це. Якщо щось не подобається, також не мовчать. Тому я всім раджу щонеділі з "Маленькими гігантами" випливати з моря негативу і переконуватися в тому, що нашу країну чекає велике щасливе майбутнє", - звернувся до глядачів Володимир.

Наступний випуск дитячого талант-шоу дивіться уже в неділю о 21:00 на "1+1".