Дантес назвав найсильніших учасників "Маленьких гігантів"

Дантес назвав найсильніших учасників "Маленьких гігантів"

Наставник "Маленьких гігантів" Володимир Дантес іще на крок наблизив свою команду до перемоги

Поділитися:

Наставник "Маленьких гігантів" Володимир Дантес іще на крок наблизив свою команду до перемоги. Під час онлайн-конференції на  ivona.bigmir.net молодий співак заявив: його підопічні – найсильніші  учасники дитячого талан-шоу.

"Ми з командою вирішили, що наш джокер, людина, яка витягне всіх у найскладніші хвилини, - Женя Лебедин. Він наш блондин з величезними очима, на якого неможливо надивитися. А ще у мене найсильніші танцівники – Влад і Валерія. І найкрутіша вокалістка – Катя", - запевнив Володимир. І додав, що в жодному разі не применшує талантів дітей інших наставників.

"Звісно, ми розуміємо, хто сильний в інших командах. Неможливо не згадати самородка з дорослим тембром Сашка Подоляна та класних бальників Ірми Вітовської, сильних танцівників Володимира Горянського і його надзвичайну Єву – по-хорошому шалену дівчинку, яка не тримає язика за зубами і має відповіді на всі питання. А як вона їх промовляє!" - поділився враженнями Дантес. А також зізнався, що "Маленькі гіганти" вже встигли переінакшити його життя. Так, завдяки участі у дитячому талант-шоу він навчився бачити значно більше позитиву в житті.

"Коли спілкуєшся з дітьми, розумієш, що світ довкола не такий сірий. Ми ж, коли дорослішаємо, обростаємо міцними рамками, комплексами, моральними принципами, які вигадали собі самі. Діти ж дуже правдиві, імпульсивні й чесні. Якщо вони когось люблять, то кажуть про це. Якщо щось не подобається, також не мовчать. Тому я всім раджу щонеділі з "Маленькими гігантами" випливати з моря негативу і переконуватися в тому, що нашу країну чекає велике щасливе майбутнє", - звернувся до глядачів Володимир.

Наступний випуск дитячого талант-шоу дивіться уже в неділю о 21:00 на "1+1".