День дружби: Людмила Барбір, Руслан Сенічкін та інші зірки – про друзів та їхнє значення у житті

Людмила Барбір, Руслан Сенічкін, Тімур Мірошниченко та інші ведучі розповіли про важливість дружби у складні часи

Сьогодні, 30 липня, відзначається Всесвітній день дружби – свято, покликане нагадати про значення дружби, як основи взаєморозуміння та добрих стосунків між людьми.

На честь Дня дружби пропонуємо згадати висловлювання Людмили Барбір, Руслана Сенічкіна, Тімура Мірошниченка та інших зіркових ведучих про важливість дружби та підтримку у складні часи.

Ведуча ТСН та 1+1 Марафон Наталія Островська поділилася спогадами, як на початку повномасштабного російського вторгнення їхній родині допомагали близькі друзі.

«Для мене друзі – це люди, які розуміють тебе навіть без слів. З якими можна і помовчати, коли складно і посміятися, щось обговорити, коли є настрій. На початку повномасштабного вторгнення я зрозуміла, наскільки важлива допомога друзів. Пам’ятаю, як без жодних сумнівів нас пустили жити до себе саме друзі. Сказали, що у нас буде безпечніше, щоб залишались стільки, скільки треба. Головне, щоб ми були в безпеці. Тоді я зрозуміла, як круто, що в нас з чоловіком є такі друзі, які можуть підтримати в непрості часи», - розповіла вона.

Ведучий ЖВЛ Представляє Тімур Мірошниченко розповів про своїх найближчих друзів, зізнавшись, що відносини з більшістю з них тривають уже понад 20 років.

«У мене багато друзів. Більшість з них ще зі студентських років. Тобто, це дружба вже понад 20 років. Ми разом заробляли перші гроші в будзагоні університеті, разом витрачали їх на спільному відпочинку в Кирилівці, разом брали активну участь в громадському житті універу, потім з багатьма і разом працювали», - згадав Мірошниченко.

У свою чергу, ведучий Сніданку з 1+1 Руслан Сенічкін відверто розповів про дружбу з Людмилою Барбір.

«Ми з Людмилою не тільки колеги, а і друзі. По життю так склалося, в хорошому розумінні. Круті, класні друзі… По відношенню одне до одного з повагою ставимося. І для нас ото воно і є – дружба. У прямому ефірі найголовніше – вгамувати свої емоції. Ти розумієш, що треба далі вести ефір, що це хронометраж, має вчасно вийти реклама… А ми навіть закінчити не можемо, бо постійно ржемо. І я тоді зрозумів, що це – моя людина. Тому що для мене дуже важливий показник гумору, іронії», - поділився він.

Людмила Барбір також розповіла про теплі дружні стосунки із Сенічкіним.

«Ми з Русланом і поза ефіром друзі – ось вже 11 років підтримуємо один одного у будь-яких життєвих ситуаціях. Він знає, що відбувається в моїй родині, а я в курсі його сімейних справ. Мені багато речей імпонує в Русланові. Найбільше подобається, що він правдолюб, справедливий і добрий. Завжди думає про інших, всім допомагає, а про себе вже думає в останню чергу», – розповіла ведуча Сніданку з 1+1.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: «Це було складно»: Руслан Сенічкін та Людмила Барбір розповіли про конфлікти на початку спільної роботи

Більше новин