«Це було складно»: Руслан Сенічкін та Людмила Барбір розповіли про конфлікти на початку спільної роботи

Руслан Сенічкін та Людмила Барбір відверто розповіли про конфлікти на початку спільної роботи

Руслан Сенічкін та Людмила Барбір відверто розповіли про конфлікти на початку спільної роботи

Поділитися:

Ведучі «Сніданку з 1+1» на 1+1 Україна Руслан Сенічкін та Людмила Барбір відверто розповіли про конфлікти на початку спільної роботи.

В інтерв'ю Аліні Доротюк відомі українські ведучі, які працюють разом уже понад 10 років, зізналися, що на початку спільної співпраці їм потрібен був час, щоб «притертися» один до одного.

Сенічкін зазначив, що він хотів працювати в парі з Мариною Леончук і відкрито висловлював своє невдоволення у зв'язку з тим, що йому доведеться працювати з Барбір.

«Я переживав і висловлював своє невдоволення. М'яко. Так, я був егоїстом. Мені було комфортно працювати із Мариною Леончук. Але, з іншого боку, я не знав, хто така Людмила Барбір. І коли мені сказали, що рішення ухвалене, я сказав «ок». Я Людмилі прямо сказав свої переживання з цього приводу. Але потім я почав бачити унікальний драйв і як вона розкривається у форс-мажорних ефірних питаннях. Для мене вона почала відкриватися», - повідомив він.

Руслан Сенічкін та Людмила Барбір

У свою чергу, Барбір зізналася, що була засмучена тим, що її поставили в пару з Сенічкіним, а не з Анатолієм Анатолічем.

«Я проходила кастинги з Анатолічем. У нас одразу склалася пара, нам було комфортно працювати разом. І я була впевнена, що ми працюватимемо разом. І коли нам сказали, що я буду з Русланом, а Анатоліч із Мариною, був шок. Я розуміла, що доведеться притиратись. Це було досить складно. Це притирання закінчилося в момент марафону - 6-годинний ефір, коли розпочався Майдан», - поділилася ведуча.

Дякуємо, а не святкуємо. Проєкту «Сніданок з 1+1», який щодня з 6:30 до 09:30 виходить на телеканалі «1+1 Україна», виповнюється 27 років. Для українського телебачення це абсолютний рекорд серед ранкових програм.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 27 років «Сніданку з 1+1»: Барбір, Сенічкін, Шовкопляс і Гордєєв пригадали свої перші ефіри у ранковому проєкті та поділилися архівними фото

Новини по темі