Дмитро Комаров показав, що йому подарували на день народження

Ведучий Світ навиворіт опублікував фото своїх найкращих подарунків.

Ведучий програми Світ навиворіт Дмитро Комаров 17 червня відсвяткував свій 33 день народження. Раніше в інтерв’ю Каті Осадчій ведучий 1+1 розповів, що полюбляє зустрічати день народження поза межами України. Проте цього року Дмитро Комаров залишився в Україні.

Керівництво зробило Дмитру особливий подарунок – презентували йому гіроборд – малогабаритний транспортний засіб, призначений для безпечного та зручного пересування по місту.

Loading...

Ведучий 1+1 поділився особистим відео, на якому він освоює транспорт, на своїй сторінці в Instagram. Дмитро Комаров також показав світлину, на якій емоційний Руслан Сенічкін теж вирішив прокататися на гіроборді.

Loading...

Протягом дня Дмитро Комаров приймав подарунки. Серед них – торт у формі Евересту, авторська картина від прихильниці та сотні привітань.

Дякую! Виправдаю вашу високу довіру. У цьому році зроблю дуже багато цікавого і корисного. Такого, що не робив ніколи раніше. Вік все-таки божественний, треба користуватися моментом, – написав ведучий 1+1 у своєму Instagram.

Loading...

Loading...

Більше новин