«Саме в цій лікарні»: Джамала відреагувала на удар РФ по Охматдиту і розповіла, що нещодавно лежала там із старшим сином

Джамала з болем відреагувала на удар РФ по Охматдиту і розповіла, що нещодавно лежала там із старшим сином

Українська співачка Джамала з болем відреагувала на варварську атаку РФ з дитячої лікарні Охматдит.

Вона опублікувала на своїй сторінці в Instagram фото наслідків ракетної атаки та розповіла, що нещодавно лежала саме у цій лікарні разом зі своїм старшим сином Еміром.

«Буквально декілька тижнів тому, саме у цій лікарні я три дні лежала зі своїм старшим сином Еміром. Я не розумію, якого ворога ці тварини шукали у дитячій лікарні Охматдит. Але для них межа моралі — вже давно стерта, тому тут не варто шукати якогось логічного пояснення. На це вже просто не вистачає сил», – написала Джамала.

Фото: jamalajaaa/Instagram

Співачка також звернулася до світової спільноти та закликала дати Україні більше ППО, щоб українці могли захистити своїх дітей.

«Просто хочеться ще раз нагадати всьому світу, що війна триває. Нам потрібно більше захисту, більше ППО! Нам потрібно більше зброї! Бо ми захищаємо не тільки свою країну, себе, ми намагаємося врятувати своїх дітей», - додала вона.

У понеділок, 8 липня РФ масовано атакувала Київ, уламки впали в шести районах, є пожежі, пошкоджено Охматдит. Країна-агресор Росія вдарила по одному з приміщень дитячого медичного закладу Києва, повідомив мер столиці Віталій Кличко. На поточний момент відомо про 9 загиблих в результаті варварської ракетної атаки Росії.

У соцмережах Соломія Вітвіцька, Неля Шовкопляс, Катя Осадча, Наталія Мосейчук та інші відомі українці з болем та злістю відреагували на удар РФ по дитячій лікарні.

Подробиці про варварську атаку РФ по українській дитячій лікарні - у сюжеті ТСН, який виходить по буднях о 19:30 на YouTube та в марафоні новин.

Loading...

Більше новин