Від моделі до першої леді США: стиль Меланії Трамп

Як Меланія Трамп потрапила у Білий Дім прямісінько з обкладинки чоловічого журналу.

Меланія Трамп, дружина майбутнього Президента США, стала єдиною в історії Білого дому першою леді, що працювала моделлю. Більшість її знімків публікувалися у чоловічих журналах.

Саме завдяки роботі Меланія познайомилася з майбутнім чоловіком ─ Дональдом Трампом. Її вже називають найспокусливішою першою леді у світі (досі це звання належало Карлі Бруні). 

На виголошення переможної промови свого чоловіка Меланія одягнула вишуканий брючний костюм білого кольору. Стиль Меланіїї Трамп можна назвати класично-сексуальним. На публічних заходах вона переважно з'являється в елегантних костюмах, сукнях за коліно,строгих пальтах та лаконічних лодочках.

У повсякденному житті Меланія міксує дорогі дизайнерські речі з базовими сорочками та джинсами скінні. Проте іноді минуле моделі чоловічих журналів дається взнаки і вона дозволяє собі занадто відверті бандажні сукні і глибокі декольте. 

На з'їзді Республіканської партії Меланіїї не вдалося уникнути модного «ляпу», одягнувши сукню відомого британського дизайнера, яка виявилась весільною.

Найближчим часом дружині майбутнього президента доведеться забути про сміливі луки і довіритися порадам протокольної служби Білого дому.

Дональд Трамп, відомий своїми сексистськими висловлюваннями, завжди любив гарних жінок. Ставши третьою дружиною одного з найвпливовіших мільярдерів світу, Меланія перестала позувати оголеною для глянцю. Але це не завадило їй стати «Міс бікіні» у 2000 році.

Нагадаємо, що 9 листопада представник республіканської партії Дональд Трамп переміг у президентських гонках США. Розрив між ним та демократкою Хіларі Клінтон становив 1%. Окрім того, республіканці отримали більшість у Сенаті та Палаті представників.

Дивіться прем'єру ситкому «Недотуркані» про нелегке життя народних обранців.

Більше новин