Голос. Діти-5 – 4 випуск онлайн – фінал сліпих прослуховувань 16.06.2019

Дивіться онлайн-трансляцію шоу Голос. Діти-5 16 червня на 1plus1.ua.

Цієї неділі на глядачи 1+1 побачили непередбачуваний фінал сліпих прослуховувань найдобрішого вокального шоу Голос. Діти-5. У командах зіркових тренерів залишалося лише 6 вільних місць, а учасників, які мали вийти на сцену — в кілька разів більше! 

Першою на сцену Голосу. Діти-5 вийшла 12-річна Ліза Андрейко з Києва. Вона мріє стати популярною співачкою, адже у неї є для цього дуже сильна мотивація: її має помітити батько, який перестав спілкуватися з донькою після розлучення. Ліза розвернула до себе крісло гурту Время и Стекло.

Loading...

Наступним свої сили спробував Вардан Маргарян. Гість із Вірменії виконав хітову композицію Stevie Wonder — Faith. На жаль, місць у командах тренерів майже не залишилося, тому вони порадили хлопчику прийти за рік.

Loading...

Потім боротися за право участі в проекті Голос. Діти-5 вийшла Вероніка Зуб'юк із ліричною піснею Христини Соловій — Fortepiano. Судді відзначили, що дівчинка має неабиякий талант, і вони обов'язково хочуть почути її наступного року. Цього разу Вероніка не пройшла далі.

Loading...

10-річна Надія Довбуш для сліпих прослуховувань обрала запальну танцювальну пісню David Guetta — і не помилилася! До драйвової киянки повернулися всі тренери. Надя вагалась, але врешті-решт пішла в команду до Джамали.

Loading...

Далі підкорювати тренерів вийшла 14-річна Аліна Валуйська. Своїм виступом дівчина хотіла довести, що кожна дитина заслуговує бути щасливою. На жаль, ніхто з наставників не наважився віддати їй останнє місце в своїй команді.

Loading...

Наступною заспівала юна блогерка з Одеси, 9-річна Поліна Бабій. Дівчинка найбільше в світі мріє стати такою ж відомою співачкою, як Тіна Кароль. Хіт гурту Beatles — Can not buy me love подарував їй місце в команді Время и Стекло. Отже, команда гурту повністю сформована!

Loading...

Цілеспрямована дівчина з маленького міста Енергодар, Анастасія Паламарь, мріє будь-що стати відомою співачкою. І це в неї обов’язково вийде! Але поки, на жаль, за межами проекту Голос. Діти-5.   

Loading...

Наступна учасниця, 12-річна Анна Владова хотіла зворушити своїм янгольським співом тренерів до сліз, як одна з учасниць Голосу. Діти-3 Олександра Мироненко. Джамала не плакала, але віддала дівчині останнє місце в своїй команді.  

Loading...

Настав час виходити на сцену іншій юній учасниці — Катерині Льовкіній. Дівчина виконала чуттєву й складну пісню Джамали — Крила. На жаль, в команді тренерки вже не залишилося місць, а Дзідзьо вирішив послухати інших співаків.

Loading...

Потім на сцену вийшов 12-річний артист, який співав на всіх континентах світу! Саша Балабанов запалив зал хітом Майкла Джексона — Earth song. Проте йому також не вдалося розвернути крісло Дзідзьо.

Loading...

Нарешті це сталося! Наступний учасник, Ярослав Рогальский, достукався до серця зіркового тренера. Йому жодного разу не вдавалося пройти попередній відбір і вийти на сцену проекту, але не дивлячись на невдачі, він не здався і прийшов ще раз. Тепер Ярослав у проекті.

Loading...

Юна співачка Юлія Івасів прийшла на Голос. Діти-5, щоб вшанувати пам’ять талановитого українського артиста Кузьми Скрябіна. Вона виконала його пісню — Спи собі сама. На жаль, цього виявилося недостатньо, щоб потрапити в команду Дзідзьо.

Loading...

Далі на сцену вокального шоу вийшла Катерина Баліцька. Дівчина заспівала беззаперечний хіт гурту Queen — Somebody to love. Їй вдалося вразити і глядачів, і тренерів, але Дзідзьо зізнався, що чекає на іншого юного виконавця.

Loading...

Наступною боротися за останнє місце в проекті вийшла чарівна 8-річна учасниця Софія Ярова. Дівчинка захоплюється народною українською піснею, і саме цим підкорила Дзідзьо. Отже, команди всіх тренерів остаточно сформовано!

Loading...

Останні новини про Голос. Діти-5:

1. Позитив проговорився про «хімію» з Дорофєєвою в ефірі Голосу. Діти-5

2. Переможниця Євробачення виступить у суперфіналі Голосу. Діти-5

3. «Я не слабачка»: Варвара Кошова розплакалася від свого успіху на Голосі. Діти-5

4. Джамала плакала, а Дзідзьо «погрожував»: Чому виступ учасниці Голосу. Діти-5 збентежив усіх

5. За що мама сварить Дзідзьо

Більше новин