Гороскоп на жовтень 2023: які зміни чекають на Левів на другий місяць осені

Гороскоп для Левів на жовтень від астролога Анжели Перл.

Відома астрологиня Анжела Перл дала свій щомісячний прогноз по знаках зодіаку на своєму ютуб-каналі. Що чекає на Левів у жовтні 2023?

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Гороскоп на вересень 2023 для всіх знаків зодіаку від Анжели Перл: кого чекають кардинальні зміни

14 та 28 жовтня Коридор затемнень: Левам не рекомендується приймати важливі рішення, енергетика інтенсивна, прийняті рішення діятимуть і впливатимуть на наступні 18 років.

6 жовтня Меркурій у 3 будинку, він може показати, про що буде затемнення. На вас чекає навчання та багато спілкування.

10 жовтня Плутон у 6 будинку: робота, обов'язки, відповідальність, служба, здоров'я, тварини, спосіб життя. Плутон був ретроградним із 1 травня. Тепер він розгортається, що допоможе вам у вирішенні проблем. Все у вашому житті зміниться.

10 жовтня Венера у 2 будинку. Принесе прибуток, добрий час для фінансів, подарунків, нові клієнти, робота, замовлення, покупка.

13 жовтня Марс у 4 будинку: місце проживання, нерухомість, сім'я, Початок ремонту, переїзд, купівля нерухомості, здавати житло, знімати, поїздка до батьків, все що пов'язано де ви живете і з ким.

14 жовтня Сонячне затемнення в 3 будинку керується Венерою (планета кохання та гармонії). На вас чекає багато спілкування, комунікації, знайомства, може помінятися коло спілкування. просто так.

23 жовтня Меркурій у 4-му будинку: до вас прийдуть новини, пов'язані з членами сім'ї, оформляти будинок, квартиру.

24 жовтня Сонце входить до вашого 4-го будинку гороскопа. Висвічує ситуацію, пов'язану з сім'єю, з місцем проживання, нерухомість, ПМП, віза, зміна прізвища, наші предки.

Місяць у 4 будинку з 15 по 18 жовтня, щось буде емоційне, новини, зв'язок із мамою, будинок, дитинство, спогади.

28 жовтня Місячне затемнення у 10 будинку. Все що пов'язане з кар'єрою, роботою, професією, щось висвітиться, може змінитися мета в житті, те, чого хочете досягти, досягнення. Це також будинок статусу. Можливі новини про вагітність, шлюб, пропозицію руки та серця, розлучення. Можливо, доведеться ставити останню точку у сфері роботи. Місячне затемнення допоможе ухвалити важливе рішення, нові варіанти, покаже майбутнє.

У 10 будинку Юпітер та Уран у ретроградному русі. Ці планети дають другий шанс.

Більше новин