Підсумки третього ефіру "Голосу країни"

Перший етап проекту "Голос країни 5" досягнув своєрідного екватору

Перший етап проекту "Голос країни 5" досягнув своєрідного екватору, адже сьогодні, 22 березня,  зіркові тренери Потап, Тіна Кароль, Олександр Пономарьов та Святослав Вакарчук встигли прослухати рівно половину усіх учасників, а деякі навіть сформували кістяк своїх команд. Третій епізод сліпих прослуховувань напомацки став особливим, адже на сцені "Голосу" побували представники не тільки різних міст, а й різних вікових категорій та навіть різних професій.

Домогосподарка, стиліст-перукар, бізнесмен, будівельник, колишні учасники відомих музичних колективів… Мабуть, сцена шоу ще ніколи не бачила стільки різноманіття в один день, а тренерам було надзвичайно  важко визначитись із вибором. 

"В мене є критерії, які не пояснюються словами. Це як транзистор: або плюс, або мінус", - образно пояснив принцип відбору фізик та лірик Святослав Вакарчук. У третій день до його потрапило троє талановитих учасників: камбеківець з минулого року Георгій Луценко, співаюча стиліст-перукар Ольга Гладюк та самородок з провінції Сергій Папуша. Тепер у команді Вакарчука вже дев'ять претендентів на перемогу.

Не відстає ні на крок від Святослава топ-продюсер Потап: цього разу він так само відвоював собі трьох вокалістів. Ними стали: колишня учасниця відомого джазового колективу Лалі Ергемлідзе, співаючий будівельник Артем Захаров та весільний музикант Олексій Діброва.  Команда Потапа наразі теж складається з дев'яти учасників.

Більш активним, а може й більш везучим на третьому етапі вибору наосліп був Олександр Пономарьов. Він, так само як і Потап зі Святославом, обрав до команди трьох учасників, якими стали: бізнесмен з неймовірним потягом до музики Євген Морозов, колишній учасник Man Sound Володимир Драч та екс-"фабрикант" Євген Толочний"Мене цікавить тільки вокал", - сказав як відрізав щодо своїх критеріїв вибору суворий Пономарьов. У його команді наразі перебуває вже шість підопічних.

"Кожний тисне кнопку за покликом свого серця", - прокоментувала Тіна Кароль, яка продовжує дуже неспішно формувати свою команду. Цього дня до неї потрапила тільки одна вокалістка – Катерина Іванчук з Тернопільщини. У складі підопічних співачки наразі всього четверо вокалістів з необхідних чотирнадцяти і це значно менше, ніж у інших тренерів проекту.

Чи встигне чарівна Тіна Кароль зібрати команду до завершення вибору наосліп? А може, її конкурентам доведеться незабаром кусати лікті від того, що місць у них так мало, а талановитих вокалістів – значно більше? Дивіться вже у наступних епізодах вибору наосліп!

Місце та час зустрічі незмінні: вокальне шоу "Голос країни" чекає на глядачів о 21:00 щонеділі на "1+1"!

Відео виступів учасників дивись онлайн тут

Більше новин