Підсумки третього ефіру "Голосу країни"

Підсумки третього ефіру "Голосу країни"

Перший етап проекту "Голос країни 5" досягнув своєрідного екватору

Поделиться:

Перший етап проекту "Голос країни 5" досягнув своєрідного екватору, адже сьогодні, 22 березня,  зіркові тренери Потап, Тіна Кароль, Олександр Пономарьов та Святослав Вакарчук встигли прослухати рівно половину усіх учасників, а деякі навіть сформували кістяк своїх команд. Третій епізод сліпих прослуховувань напомацки став особливим, адже на сцені "Голосу" побували представники не тільки різних міст, а й різних вікових категорій та навіть різних професій.

Домогосподарка, стиліст-перукар, бізнесмен, будівельник, колишні учасники відомих музичних колективів… Мабуть, сцена шоу ще ніколи не бачила стільки різноманіття в один день, а тренерам було надзвичайно  важко визначитись із вибором. 

"В мене є критерії, які не пояснюються словами. Це як транзистор: або плюс, або мінус", - образно пояснив принцип відбору фізик та лірик Святослав Вакарчук. У третій день до його потрапило троє талановитих учасників: камбеківець з минулого року Георгій Луценко, співаюча стиліст-перукар Ольга Гладюк та самородок з провінції Сергій Папуша. Тепер у команді Вакарчука вже дев'ять претендентів на перемогу.

Не відстає ні на крок від Святослава топ-продюсер Потап: цього разу він так само відвоював собі трьох вокалістів. Ними стали: колишня учасниця відомого джазового колективу Лалі Ергемлідзе, співаючий будівельник Артем Захаров та весільний музикант Олексій Діброва.  Команда Потапа наразі теж складається з дев'яти учасників.

Більш активним, а може й більш везучим на третьому етапі вибору наосліп був Олександр Пономарьов. Він, так само як і Потап зі Святославом, обрав до команди трьох учасників, якими стали: бізнесмен з неймовірним потягом до музики Євген Морозов, колишній учасник Man Sound Володимир Драч та екс-"фабрикант" Євген Толочний"Мене цікавить тільки вокал", - сказав як відрізав щодо своїх критеріїв вибору суворий Пономарьов. У його команді наразі перебуває вже шість підопічних.

"Кожний тисне кнопку за покликом свого серця", - прокоментувала Тіна Кароль, яка продовжує дуже неспішно формувати свою команду. Цього дня до неї потрапила тільки одна вокалістка – Катерина Іванчук з Тернопільщини. У складі підопічних співачки наразі всього четверо вокалістів з необхідних чотирнадцяти і це значно менше, ніж у інших тренерів проекту.

Чи встигне чарівна Тіна Кароль зібрати команду до завершення вибору наосліп? А може, її конкурентам доведеться незабаром кусати лікті від того, що місць у них так мало, а талановитих вокалістів – значно більше? Дивіться вже у наступних епізодах вибору наосліп!

Місце та час зустрічі незмінні: вокальне шоу "Голос країни" чекає на глядачів о 21:00 щонеділі на "1+1"!

Відео виступів учасників дивись онлайн тут