Ірина Білик поставила хлопців зі свого хору на підбори

Для наступного ефіру "Битви хорів" Ірина Білик підібрала для свого чоловічого хору пісню з репертуару Алли Пугачової.

Для наступного ефіру "Битви хорів" Ірина Білик підібрала для свого чоловічого хору пісню з репертуару Алли Пугачової. Щоб допомогти хлопцям у виконанні жіночої пісні, Ірина Білик зважилася на експеримент: відвідала з підопічними взуттєвий магазин і попросила кожного влаштувати дефіле в жіночому взутті. Хлопці з севастопольського хору вже давно дали зрозуміти, що заради свого наставника готові на все, тому з радістю підтримали ідею.

"Мені подобається, що хлопці мене слухаються, - зізналася Ірина Білик. - Мені хотілося, щоб вони хоча б трішки відчули жіночий стан, жіночу душу. Хоча я вважаю, що будь-яку пісню чоловіки повинні співати по-чоловічому, зі своїм особистим поглядом на ситуацію. Але я хочу, щоб це прозвучало дуже душевно".

Експерименти на проекті продовжують і інші наставники: Олег Скрипка і його фольклорний хор в образі шаманів виконають пісню групи Nirvana, а співачка Руслана змусить своїх підопічних скупатися в багнюці - в прямому сенсі цього слова.

Також у цій програмі вперше на сцені виступить чоловічий квартет тренерів: Алессандро Сафіна, Олег Скрипка, Володимир Гришко та Гарік Кричевський заспівають романс "Очі чорні".

Дивіться новий випуск "Битви хорів" в неділю, о 20:15 на телеканалі 1+1.

Більше новин