Ірина Білик поставила хлопців зі свого хору на підбори

Ірина Білик поставила хлопців зі свого хору на підбори

Для наступного ефіру "Битви хорів" Ірина Білик підібрала для свого чоловічого хору пісню з репертуару Алли Пугачової.

Поділитися:

Для наступного ефіру "Битви хорів" Ірина Білик підібрала для свого чоловічого хору пісню з репертуару Алли Пугачової. Щоб допомогти хлопцям у виконанні жіночої пісні, Ірина Білик зважилася на експеримент: відвідала з підопічними взуттєвий магазин і попросила кожного влаштувати дефіле в жіночому взутті. Хлопці з севастопольського хору вже давно дали зрозуміти, що заради свого наставника готові на все, тому з радістю підтримали ідею.

"Мені подобається, що хлопці мене слухаються, - зізналася Ірина Білик. - Мені хотілося, щоб вони хоча б трішки відчули жіночий стан, жіночу душу. Хоча я вважаю, що будь-яку пісню чоловіки повинні співати по-чоловічому, зі своїм особистим поглядом на ситуацію. Але я хочу, щоб це прозвучало дуже душевно".

Експерименти на проекті продовжують і інші наставники: Олег Скрипка і його фольклорний хор в образі шаманів виконають пісню групи Nirvana, а співачка Руслана змусить своїх підопічних скупатися в багнюці - в прямому сенсі цього слова.

Також у цій програмі вперше на сцені виступить чоловічий квартет тренерів: Алессандро Сафіна, Олег Скрипка, Володимир Гришко та Гарік Кричевський заспівають романс "Очі чорні".

Дивіться новий випуск "Битви хорів" в неділю, о 20:15 на телеканалі 1+1.