Катерина Осадча та Юрій Горбунов, ведучі "Голосу країни", святкують день народження молодшого сина (ФОТО)

Другому сину ведучих 1+1 Юрія Горбунова та Катерини Осадчої Данилу виповнився 1 рік.

Сьогодні, 19 серпня, зіркова родина ведучих "Голосу країни" Юрій Горбунов та Катерина Осадча святкують перший день народження їхнього молодшого сина Данила

Катерина Осадча в цей святковий для їхньої родини день пригадала як народжувала. (Архівні фото та більше спогадів про пологи Катерини можна почитати за цим посиланням).

Юрій Горбунов привітав Данила на своїй сторінці в соціальній мережі такими словами:

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ведуча "Голосу країни" Катя Осадча поділилася ніжним фото з третім сином

Катерина Осадча опублікувала фото з першими кроками сина:

Нагадаємо, молодший син у пари ведучих 1+1 Катерини Осадчої та Юрія Горбунова народився 19 серпня, на свято Яблучного Спаса, о 5.05 ранку. Згодом зіркове подружжя розсекретило ім'я новонародженого сина: малюка назвали Данилом. Цікаво, що судячи зі спогадів Катерини, ім'я синові придумала саме вона.

Данило – це другий спільний син Осадчої та Горбунова. Пара також виховує 5-річного сина Івана. 

Крім того, у Катерини Осадчої є ще син Ілля від попереднього шлюбу, якому у вересні виповниться 20 років.

Нагадаємо, під час війни, яку проти України веде росія, Катерина Осадча разом із командою «Сніданку з 1+1» запустила надважливий проєкт «Знайти своїх». Завдяки цьому майданчику тисячі українців можуть подати заявки про зниклих рідних. Зробити це можна через чат-бот у телеграм-каналі "Пошук зниклих". З ними працює величезний підрозділ волонтерів та Національна поліція. Завдяки соціальному проєкту вже вдалось розшукати понад 2000 людей по всій Україні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Всі ми, мабуть, перетворилися в такі загострені комки нервів", — Катерина Осадча розповіла, як змінилися стосунки з Юрієм Горбуновим за час війни

Юрій Горбунов з перших днів повномасштабної війни росії проти України займається волонтерством, організацією концертів для військових, а також став новим ведучим улюбленого ранкового шоу українців «Сніданок з 1+1».

Дивіться сюжет "Сніданку з 1+1", присвячений тому, що Катерина Осадча і Юрій Горбунов вдруге стали батьками рік тому:

Loading...

Більше новин