Катерина Осадча озвучила головну героїню мультфільму Нікчемний я-4

Мультфільм Нікчемний я-4: Катерина Осадча стала голосом головної героїні

Ведуча телеканалу 1+1 Україна Катерина Осадча приєдналася до дубляжу популярного американського анімаційного фільму від студії Illumination Нікчемний я. У четвертій частині мультфільму Катерина знову подарувала свій голос яскравій, емоційній та надзвичайно харизматичній Люсі – дружині головного героя Ґру. 

«Персонаж моєї героїні розвивався протягом усіх частин франшизи. Ті, хто дивився попередні анімаційні фільми, пам’ятають як вона зустріла Ґру, як виходила заміж та як з бешкетної та непосидючої суперагентки стала ще й справжньою дружиною та мамою. Не буду спойлерити, але в продовженні історії на неї так само чекає безліч нових викликів та пригод», — каже Осадча.

Також Катерина не приховує, що зі своєю героїнею її багато що поєднує:

«З Люсі нас об’єднує чимало спільних рис: вона, як і я, багатодітна мама, ніколи не падає духом і, щоб не сталося, Люсі залишається в гарному настрої. Вона з тих, хто вірить, що які б випробування не випали на долю родини, все обов’язково владнається.

А ще Люсі – справжній вир емоцій, тому подекуди було непросто її дублювати, оскільки моментами однією реплікою вона могла охопити до чотирьох різних емоцій. Тож потрібно було швидко перелаштовуватися зі сміху в сум, з суму в радість і так по колу. Для мене це був нелегкий, але надзвичайно цікавий досвід», — розповідає ведуча.

Також разом з Катериною Осадчею в українському дубляжі взяли участь Анатолій Анатоліч та Анастасія Цимбалару.

У четвертій частині Нікчемний я, який зовсім скоро стартує в українському прокаті, у великій дружній родині Ґру та Люсі окрім донечок Марго, Едіт та Агнес з’являється син – Ґру молодший. Часи, коли дбайливий татусь коїв щось лихе, давно залишились у минулому. Проте перед героями постає новий виклик у вигляді небезпечного супротивника, тож на родину чекає грандіозне протистояння сповнене гумору та неймовірних пригод!

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Поезія з полону і про полон: Катерина Осадча на Книжковому Арсеналі презентувала проєкт «Тримайся! Тримаюся!»

 

Більше новин