Катя Осадча розповіла, чим її вразили тренери "Голосу. Діти"

Ведуча співочого шоу поділилася враженнями від роботи наставників проекту

Гроза світської журналістики Катя Осадча, яка стала ведучою "Голосу. Діти", багато років знайома з кожним із зіркових наставників співочого шоу. Вона неодноразово ставила Тіні Кароль, Потапу і Наталі Могилевській незручні запитання, спостерігала за ними на різноманітних вечірках, за лаштунками концертів і вважала, що знає про них чи не все. Однак під час зйомок вокального проекту, за словами Осадчої, ця трійка показала себе із зовсім несподіваного боку .

Понад усе Катю вразив репер і продюсер Потап, якого по-справжньому розчулювали щирі голоси й недитячі історії учасників: "Потапа зі сльозами на очах я раніше не бачила ніколи. Ви знаєте, він і сам протягом зйомок багато разів казав, що шоу-бізнес зробив його дещо цинічним. А проект "Голос. Діти" повернув його до Потапа 15-річної давнини, коли він міг плакати, сміятися, радіти".

Своїх емоцій на майданчику не приховувала й Наталя Могилевська. Перед початком зйомок зірка припустила, що відсутність материнського досвіду зумовить деякі труднощі під час роботи з дітьми, та вже під час першого знімального дня стало зрозуміло: переймалася вона дарма.

"Наташа казала, що їй, можливо, буде важко, бо в неї немає дітей. Але вона так запалює учасників своєю енергетикою, так їх муштрує! Вона ж спілкується з ними на рівні, як з дорослими виконавцями, не дає їм спуск,у і діти їй за це так респектують! Навіть найменші радіють тому, що Наталя Могилевська, їхній тренер, вважає їх артистами. Вона завжди дає конкретні настанови, і діти в них вірять. Це дуже круто", - запевнила Катя.

Потап і Наталя на проекті новачки, а ось із Тіною Осадча уже працювала в межах "Голосу. Діти". За спостереженнями ведучої, у цьому сезоні Кароль переосмислила досвід, якого набула на шоу раніше, і зробила важливі для себе висновки.

"Тіна іще затятіше взялася до роботи", - зауважила Катя.

Нагадуємо, прем'єра другого сезону єдиного дитячого вокального шоу в Україні відбудеться уже 1 лютого о 21:00 на "1+1".

Читайте також: Маловідомі факти про ведучу "Голосу. Діти" Катю Осадчу

Більше новин