Катя Осадча розповіла, чим її вразили тренери "Голосу. Діти"

Катя Осадча розповіла, чим її вразили тренери "Голосу. Діти"

Ведуча співочого шоу поділилася враженнями від роботи наставників проекту

Поділитися:

Гроза світської журналістики Катя Осадча, яка стала ведучою "Голосу. Діти", багато років знайома з кожним із зіркових наставників співочого шоу. Вона неодноразово ставила Тіні Кароль, Потапу і Наталі Могилевській незручні запитання, спостерігала за ними на різноманітних вечірках, за лаштунками концертів і вважала, що знає про них чи не все. Однак під час зйомок вокального проекту, за словами Осадчої, ця трійка показала себе із зовсім несподіваного боку .

Понад усе Катю вразив репер і продюсер Потап, якого по-справжньому розчулювали щирі голоси й недитячі історії учасників: "Потапа зі сльозами на очах я раніше не бачила ніколи. Ви знаєте, він і сам протягом зйомок багато разів казав, що шоу-бізнес зробив його дещо цинічним. А проект "Голос. Діти" повернув його до Потапа 15-річної давнини, коли він міг плакати, сміятися, радіти".

Своїх емоцій на майданчику не приховувала й Наталя Могилевська. Перед початком зйомок зірка припустила, що відсутність материнського досвіду зумовить деякі труднощі під час роботи з дітьми, та вже під час першого знімального дня стало зрозуміло: переймалася вона дарма.

"Наташа казала, що їй, можливо, буде важко, бо в неї немає дітей. Але вона так запалює учасників своєю енергетикою, так їх муштрує! Вона ж спілкується з ними на рівні, як з дорослими виконавцями, не дає їм спуск,у і діти їй за це так респектують! Навіть найменші радіють тому, що Наталя Могилевська, їхній тренер, вважає їх артистами. Вона завжди дає конкретні настанови, і діти в них вірять. Це дуже круто", - запевнила Катя.

Потап і Наталя на проекті новачки, а ось із Тіною Осадча уже працювала в межах "Голосу. Діти". За спостереженнями ведучої, у цьому сезоні Кароль переосмислила досвід, якого набула на шоу раніше, і зробила важливі для себе висновки.

"Тіна іще затятіше взялася до роботи", - зауважила Катя.

Нагадуємо, прем'єра другого сезону єдиного дитячого вокального шоу в Україні відбудеться уже 1 лютого о 21:00 на "1+1".

Читайте також: Маловідомі факти про ведучу "Голосу. Діти" Катю Осадчу