Нова прикраса Києва: Костянтин Грубич побував на відкритті скульптури на честь Олександра Довженка

Костянтин Грубич поділився подробицями відкриття скульптури на честь Олександра Довженка і кінооператора Данила Демуцького

Ведучий рубрики Знаю-Споживаю у Сніданку з 1+1, журналіст Костянтин Грубич відвідав сьогодні, 13 вересня, кіностудію художніх фільмів імені Олександра Довженка. Там відбулося відкриття скульптурної композиції, героями якої стали Олександр Довженко і кінооператор Данило Демуцький. Скульптуром виступив Володимир Щур, який у своєму проєкті відтворив епізод зі зйомок фільму Земля.

«Сам твір, як на мене, стане окрасою не лише кіностудії, а цілого Києва! Приємно, що на відкритті було дуже багато людей, здебільшого молоді. Я б сказав — море. Не підкачав і рідний канал», — розповів ведучий.

Зазначимо, 1+1 завжди бачив своєю місією підтримку та стимулювання розвитку українського кінематографа. 1+1 Україна — генеральний медіапартнер урочистостей з нагоди 130-річчя Олександра Довженка.

Відповідними фото з відкриття скульптури Костянтин Грубив поділився у Facebook. Також він розповів історію про доленосний вплив Довженка на його вступ до факультету журналістики.

 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: До Міжнародного дня читання: Наталя Островська, Єгор Гордєєв і Костянтин Грубич назвали книжки, які їх вразили

Більше новин