Костянтин Грубич розповів, чи відчував на собі тиск російського телебачення в 90-ті та чи боїться мобілізації

Ведучий "Сніданку з 1+1" Костянтин Грубич показав сина та поділився, чи боїться мобілізації.

Ведучий "Сніданку з 1+1" на "1+1 Україна" Костянтин Грубич в інтерв’ю для YouTube-проєкту ТСН "Наодинці" розповів про пік своєї кар’єри, випадкову зустріч з Зеленським, знайомство з Андрієм Данилком та дружбу з українськими зірками. А також пригадав, як створювали суперпопулярне шоу на 1+1 "Не всі вдома" з Ігорем Пелихом і Олександрою Лозинською. 

Зокрема телеведучий розповів, чи відчував на собі тиск російського телебачення у 90-х роках. Він зазначив, що його шоубізнес закінчився приблизно у 90-х і зараз він бачить, що вгадав з тим, що розпочинав кар’єру саме українською.

«Ні, я на собі не відчував, тому що я сам творець своєї бульбашки, свого міфу. Я жодного разу, наскільки себе пам’ятаю, не говорив російською мовою. Я знав, що контент у мене завжди український і ніколи іншого не було. Ми були на українському телебаченні й росіян у наші шоу ми не кликали… Тому, переходу на українську мову у мене не було». 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Костянтин Грубич на польовій кухні в Ірпені поділився рецептом давньої української страви (відео)

Також Костянтин Грубич поділився, чи боїться, що мобілізація можe торкнутись його родини. Він пройшов медкомісію напередодні початку війни і морально готовий приєднатися до лав ЗСУ, проте неабияк хвилюється за свого сина Ярослава:

«Якби був вибір, що я піду, а молоді залишаться – то це був би мій вибір. Я дуже хвилююся за сина. Я не знаю, як його оберігати і, можливо, я поганий батько, але всі шляхи до його оберігання наражаються на те, з чим ми постійно боремося. Це його рішення, він не мала дитина, щоб я це за нього вирішував. Він мені це не дозволить. Але якщо питати, чи я цього боюся, то я цього боюся найбільше в житті. Найбільше».

Повний випуск дивіться на каналі ТСН на Youtube за посиланням.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Костянтин Грубич пригадав зворушливу історію спілкування з Ліною Костенко

Більше новин