«Я був у військкоматі»: зірка серіалу Батя Костянтин Корецький зізнався, чи готовий до мобілізації

Український актор Костянтин Корецький розповів про перехід на українську мову та ставлення до мобілізації.

Актор Костянтин Корецький в ексклюзивному інтерв’ю УНІАН розповів про особисте життя, трансформації після початку повномасштабної війни, а також, про ставлення до мобілізації.

Зірка детективного серіалу Батя, який транслюють з понеділка по четверг о 20:15 на телеканалі 2+2, зізнався, що початок повномасштабного вторгнення багато змінив у його свідомості. Зокрема вони з родиною свідомо перейшли на українську мову.

«До 2022 року я говорив російською мовою. Я — харків‘янин, виріс у російськомовному середовищі, але після вторгнення ми з родиною свідомо перейшли на українську. Так, ми робили помилки, але продовжуємо вдосконалювати мову. Інакше й бути не може».

instagram/kokoretsky

Не обійшов актор й тему особистого життя. В них в родині заведено підтримувати один одного. 

«Ми одне одному не вставляємо палиці в колеса, навпаки — допомагаємо та підтримуємо. І нашій творчій конкуренції вже 27 років, з першого курсу інституту разом».

Актор роповів про доньку Соню, яка також планує розвиватися в акторській сфері.

«Соні 19 років скоро. Цього року вона з другої спроби вступила до  Київського національного університету театру, кіно і телебачення іменi Карпенка-Карого на акторський факультет. Це її свідомий вибір. Ми з дружиною страшенно переживали за доньку. Під час складання творчого іспиту 8 липня був сильний ракетний обстріл Києва. Ми були всі разом, підтримували, потім ще друзі приїхали. Ми щасливі, що ставить цілі й досягає їх».

instagram/kokoretsky

Костянтин також поділився, чи думав про те, що може бути мобілізований до війська.

«Звичайно. Я був у військкоматі, оновив документи, пройшов ВЛК. Тож все може бути».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: В неочікуваному образі: зірка серіалу Жіночий лікар. Нове життя Ніна Набока з'явиться у Вечірньому Кварталі

 

Більше новин